home bouwwerken kroniek personeel overzicht materieel dienstregelingen internationaal verkeer sporenplannen fotocollecties kunst links over deze site

De Vlissinger Mailtreinen

reclame voor de Vlissinger postroute
De geschiedenis van het Duits lijntje is onlosmakelijk verbonden met die van de Vlissingse mailtreinen. Rond de tijd dat het Duits lijntje aangelegd werd waren de auto's slecht en de wegen nog slechter, en was het vliegtuig nog niet eens uitgevonden. Als men lange reizen wilde maken, moest men per boot of per trein. Zo ook de post: die moest snel van A naar B en ging dus per trein. In het kielzog van de post volgden de reizigers: als een verbinding snel en betrouwbaar genoeg was voor de post, dan moest die wel in orde zijn. Een beroemde route was de Vlissinger postroute tussen Engeland enerzijds en Berlijn en Hamburg anderzijds, waarvan het reclamebureau in het hoofdkantoor van de NBDS te Gennep gevestigd was.

Opkomst

In 1872 werd de spoorlijn Vlissingen - Roosendaal geopend. Mede door deze goede verbinding werd in de maatschappij NV Stoomvaart Maatschappij Zeeland opgericht, die een veerbootverbinding Engeland - Nederland onderhield en haar thuisbasis in Vlissingen had. In Vlissingen konden de reizigers via Boxtel en Venlo de trein nemen naar Duitsland.

Het is voor dit langeafstandsvervoer dat Duits lijntje aangelegd werd: figuur 1 laat de concurrerende routes zien. Het Duits lijntje loopt door dunbevolkt gebied dat, zeker bij aanleg, geen spoorlijn rechtvaardigde, evenmin als de eindplaatsen Boxtel en Wesel dat deden. De aanleg gebeurde dan ook al met het idee de mailtreinen te vervoeren, en de NBDS had de mailtreinen hard nodig. In 1881, drie jaar na de opening van het gedeelte Goch - Wesel, was het zover: de eerste mailtreinen gingen over het Duits lijntje lopen(3, p38).

Concurrentie

De concurrentie om de lucratieve internationale post- en reizigerstreinen was hevig: figuur 1 toont drie concurrenten van de NBDS voor de routes Londen - Berlijn en Londen - Hamburg: de route via Oostende was duidelijk veel langer en via Hoek van Holland had de (trage) bootreis een te groot aandeel, dus was een route via Vlissingen het snelst. Vanaf Vlissingen vervoerde de SS de reizigers het liefst via Venlo, omdat die route de meeste kilometers op haar lijnen gaf.

concurrentie NBDS Duits lijntje
concurrentie op Londen - Berlijn en Hamburg.

In 1888 wist de SS samen met Krefeld op een Duitse spoorwegconferentie de Vlissingse mailtreinen weer via Venlo en Krefeld te laten lopen(3, p40). Echter, de concurrentie van de andere routes was zo hevig dat de Staatsspoorwegen het zich niet konden veroorloven om de treinen in Boxtel niet af te staan aan de NBDS. De totale afstand was nu eenmaal het kleinst via het Duits lijntje, de concurrentie zat zeker niet stil en alle betrokken maatschappijen moesten regelmatig de dienst versnellen om de snelste te blijven. In 1892 werden de mailtreinen na klachten over veelvuldige vertragingen en onder druk van de posterijen weer over het Duits lijntje geleid(3, p41).

Reizigers en post

Om de Vlissingse postroute te nemen, nam de reiziger in Londen 's avonds de trein naar Queenborough(4, p84) (vanaf 1911 Folkestone(4, p128)). 's Nachts overnachtte men aan boord van de veerboot. 's Ochtends vroeg stapte men in Vlissingen over op de trein, die klaarstond op de kade. Als de schepen door weersomstandigheden vertraagd waren, konden de treinen hier niet wachten, dus werden er facultatieve treinen ingelegd die alleen reden als de boot te laat was, en waarmee nog enkele aansluitingen gehaald konden worden.

De posterijen wilden graag een dagelijkse tweede postverbinding tussen Berlijn en Londen. Voor het imago van de verbinding, en daarmee ook voor het aantal reizigers, was het van levensbelang dat er post vervoerd werd, dus kwam er in 1885(4, p88) een tweede optie bij: een dagboot en een nachttrein. In het begin had deze trein geen slaaprijtuigen en was minimaal bezet met reizigers (~10 per trein).

De posterijen bleven de drijvende kracht achter het versnellen van de maildiensten: in 1911 bood de HSM aan om de verbindingen Londen - Berlijn een uur sneller uit te voeren dan via Vlissingen, namelijk via Harwich, Hoek van Holland en Osnabück (zie figuur 1). Om het verkeer te behouden, werden overal minuten bespaard: 3 minuten op Vlissingen - Boxtel (SS), 14 minuten op Boxtel - Wesel (NBDS, dankzij de nieuwe Blauwe Brabanders), en 13 minuten in Duitsland. Nog eens 30 minuten werden gewonnen door de haven van Folkestone te gebruiken in plaats van die van Queenborough; hierdoor kon in Engeland treintijd bespaard worden(4, p128). Ondanks dat de reis sneller verliep, moesten de reizigers uit Londen midden in de nacht overstappen in Vlissingen: om 4:15 's ochtends vertrok de eerste trein. Vanaf Vlissingen hoefde men naar veel bestemmingen niet meer over te stappen (zie figuur 2).

internationale bestemmingen NBDS Duits lijntje 1914
de belangrijkste bestemmingen die vanuit Vlissingen zonder overstappen bereikt konden worden (gebaseerd op (8)).

Omdat de Vlissinger postroute de snelste verbinding Londen - Duitsland/Rusland/Oostenrijk was, reisden ook veel hoogheden en diplomaten over het Duits lijntje; soms met een eigen trein, soms in een apart rijtuig. Zie voor een overzicht Hoogheden.

Naar het hoogtepunt

Mettertijd kwamen er steeds meer verbindingen en treinen bij, zodat het steeds moeilijker werd om deze treinen te laten kruisen op het enkelsporige Duits lijntje. Als een trein vertraging had, werd de kruising voortdurend verlegd van station tot station, om de totale vertraging zo klein mogelijk te houden. Met de invoering van het tweede paar mailtreinen in 1885 kon dit opgelost worden met extra kruisingssporen, waar men gelijk een station of halte van maakte: Labbeck en Birten werden hiervoor aangelegd.

Naarmate de verbindingen sneller werden, schoven de kruisingen van de mailtreinen op van het grotendeels dubbelsporige Boxtel - Vlissingen naar het enkelsporige Boxtel - Gennep. Zoals te zien in de dienstregeling van 1914 was het met name 's avonds rond 21:00 druk: binnen een uur moesten er tussen Boxtel en Haps 9 treinkruisingen plaatsvinden, wat niet mogelijk zou zijn geweest met enkelspoor. Echter, de NBDS had geen geld voor spoorverdubbeling. Toen de HSM in 1903 de route via Hoek van Holland versnelde en prompt 10% meer reizigers kreeg, moest de NBDS wel: als vanouds zuinig werd alleen het baanvak Boxtel - Mill verdubbeld. Het duurste hierin waren de bruggen, over de Dommel, de Zuid-Willemsvaart en over de Aa.Tussen augustus en december 1903 kwam dit tweede spoor gereed. (De verbinding via Harwich en Hoek van Holland verloor in 1907 vele reizigers nadat kort na elkaar een passagiersboot zonk en een vrachtboot spoorloos verdween(4, p116).)

Het hoogtepunt van de langeafstandsreinen, en ook van de NBDS, was in de zomer van 1914. Op dit hoogtepunt kon men via het Duits lijntje zonder overstappen bestemmingen bereiken in (de tegenwoordige) België, Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Slovenië, Italië, Tsjechië en Zwitserland. Voor een volledig overzicht met plaatsen zie Rechtstreekse bestemmingen. Uiteraard reed niet naar elke plaats een aparte trein: rijtuigen werden veelvuldig tussen treinen gerangeerd, waardoor het een wonder mag heten dat de dienstregelingen überhaupt werkten. De mailtreinen waren bonte verzamelingen van rijtuigen: de treinen waren samenwerkingsverbanden tussen diverse spoorwegmaatschappijen, en iedere maatschappij droeg rijtuigen bij. Van de NBDS liepen alleen bagagerijtuigen () mee, de SS leverde postrijtuigen () en zitrijtuigen (), terwijl de legendarische CIWL de slaap- en restauratierijtuigen () leverde. Uiteraard werden de treinen op het Duits lijntje getrokken door Blauwe Brabanders () van de NBDS.

Op het hoogtepunt reden er dagelijks per richting een ochtendmailtrein D172 naar Basel/Ulm/Trieste (veel Engelse soldaten reisden via Trieste en het Suezkanaal naar India), een ochtendmailtrein D115 naar Hamburg/Berlijn/Wenen, en een uitslaperstrein (die in Vlissingen vertrok om 7:00 ipv 4:00) naar Hagen. 's Avonds reden er een koopliedentrein 199 van Brussel naar Hamburg, een nachtmailtrein D86 naar Neurenberg/Wenen, en een nachtmailtrein D129 naar Hamburg/Berlijn. De langste trein was trein D115 die, als de post uit Amerika vervoerd werd, uit 12 rijtuigen bestond (zie Dagelijkse internationale treinen).

Het einde

Met het uitbreken van de Eerste Wereldoorlog op 5 augustus 1914 werden alle internationale mailtreinen stilgelegd. In november ging er weer een mailtrein rijden, maar deze reed van Vlissingen tot Goch, stopte regelmatig en had geen aansluiting meer op de D-treinen in Duitsland(3, p47). De NBDS bleef investeren omdat men ervan overtuigd was dat het verkeer zich zou herstellen. Ondertussen bleven de inkomsten uit en werd in 1919 de exploitatie van het Duits lijntje overgenomen door de SS, die van de gelegenheid gebruik maakte om het meeste internationale verkeer weer via Venlo te leiden. Sommige mailtreinen bleven vanwege de snelheidswinst nog over het Duits lijntje lopen, tot de Belgische bezetting van het Ruhrgebied dit onmogelijk maakte. Na opkrabbeling van Duitsland waren door auto en vliegtuig de hoogtijdagen van de langeafstandstreinen duidelijk voorbij.

Dagelijkse internationale treinen (zomer 1914)

Altona Hbf. Altona Holstenstraße Ansbach Antwerpen Antwerpen Appenweier Aschaffenburg Asperden Aulendorf Bad Gastein Bad Hofgastein (toen: Hofgastein) Baden-Oos Barmen Barmen-Rittershausen Barmen-Rittershausen Basel Badischer Bhf. Basel Badischer Bhf. (toen: Basel B. Stb.) Bergen op Zoom Berlin Alexanderplatz Berlin Friedrichstraße Berlin Ost Berlin Ost (toen: Berlin Schlesischer Bahnhof) Berlin Zoologischer Garten Biberach Bielefeld Bietigheim-Bissingen (toen: Bietigheim) Bingen Hbf. (toen: Bingerbrück) Bingen Stadt (toen: Bingen) Birten Bischofshofen Bitterfeld Bled (toen: Veldes) Bochum Süd Bohinjska Bistrica (toen: Feistrizt-Wocheinersee) Bonn Boxtel Boxtel Braunschweig Breda Bremen Bremen Bretten Bruchsal Brussel-Noord Brussel-Noord (toen: Brüssel-Nord) Böckstein Büderich Cannstatt Denzlingen Dessau Diepholz Dorfen Dortmund Dresden Dresden Dresden-Neustadt Duisburg Düsseldorf Děčín východ Děčín východ (toen: Tetschen) Eerde Eilsleben Elberfeld Emmendingen Erkrath Essen Essen Esslingen Faak Frankfurt a.M. Frankfurt a.M. Frankfurt a.M. Höchst (toen: Höchst) Frankfurt a.M. Ost Frankfurt a.M. Süd Freiburg Freilassing Friedrichshafen Hafen Friedrichshafen Hafen (toen: Friedrichshafen) Friedrichshafen Stadt Fürth Geislingen Gemünden Gennep Gilze-Rijen Goch Goch Goes Golčův Jeníkov město (toen: Goltsch-Jenikau) Graben-Neudorf Göppingen Hagen Halle Haltern Hamburg Dammtor Hamburg Hbf. Hamburg Hbf. Hamburg Sternschanze Hamm Hanau Ost Hannover Hannover Haps Harburg Hassum Havlíčkův Brod (toen: Deutschbrod) Heidelberg Helmstedt Hervest-Dorsten Hollabrunn (toen: Oberhollabrunn) Jesenice (toen: Assling) Jihlava město (toen: Iglau) Kahl Karlsruhe Kitzingen Koblenz (toen: Coblenz) Kolín (toen: Kolin) Krefeld Kruiningen-Yerseke (toen: Kruiningen-Ierseke) Kruispunt Beugen Kutná Hora-Sedlec (toen: Sedletz-Kuttenberg) Köln Köln (toen: Cöln) Königslutter Köthen (toen: Cöthen) Labbeck Lahr-Dingling Langendreer Laufach Laufen Laupheim West (toen: Laupheim) Lehrte Leipzig Leipzig Lengerich Liempde Litoměřice město (toen: Leitmeritz Stadt) Lohr am Main (toen: Lohr) Ludwigsburg Lysá nad Labem (toen: Lissa) Löhne Magdeburg Magdeburg-Neustadt Mainz Mainz-Kastel Mallnitz Mannheim Mannheim Markt Bibart Menzelen-Ginderich Middelburg Mill (toen: Mil) Minden Moravské Budějovice (toen: Mährisch Budwitz) Mühlacker Mühldorf Mülheim an der Ruhr (toen: Mülheim (Ruhr)) Müllheim München München München Ost Münster Mělník (toen: Melnik) Neuss Neustadt Niederlahnstein Nova Gorica (toen: Görz) Nymburk (toen: Nimburg) Nürnberg Nürnberg Oberhausen Oeffelt Offenbach Offenburg Oisterwijk Okříšky (toen: Okrischko) Opicina (toen: Opcina) Oschatz Osnabrück Osnabrück Pirna Plochingen Priestewitz Ravensburg Riesa Roosendaal (toen: Rosendaal) Rosenbach Rotenburg Roßlau (toen: Rosslau) Rüdesheim Salzburg Salzburg Schandau Schijndel Schwarzach-St. Veit Schwetzingen Schönebeck Spittal St. Lucija-Tolmin (toen: St. Lucia-Tolmein) Stanjel-Kobdij (toen: St. Daniel-Kobdil) Stendal Stuttgart Stuttgart Světlá nad Sázavou (toen: Swetla) Tilburg Trieste Trieste (toen: Triest) Uden Uedem (toen: Preußisch Uedem) Uedemerbruch Uedemerfeld Ulm Ulm Veghel Velké Březno (toen: Grosspriesen) Velký Osek (toen: Groß Wossek) Villach Vlissingen Vlissingen Vohwinkel Vsetat-Privor Wesel Wesel Wien Wien Wiesbaden Witten Wurzen Würzburg Xanten (toen: Xanten NBDS) Zeeland (toen: Zeeland (vanaf 1893)) Zerbst Znojmo (toen: Znaim) Ústí nad Labem-Střekov (toen: Schreckenstein) Čáslav (toen: Caslau) Šumná (toen: Schönwald-Frain)
D172 Vlissingen (4:15) → Barmen-Rittershausen (10:34) / Basel Badischer Bhf. (19:01) / Ulm (19:05) / Trieste (9:01 +1)
Lv - SS - Vlissingen (4:15) → Goch (7:49)
Vlissingenv4:15trein D172
Middelburg|via
Goes|via
Kruiningen-Yerseke|via
Bergen op Zoom|via
Roosendaal|via
Breda|via
Gilze-Rijen|via
Tilburg|via
Oisterwijk|via
Boxtela6:05
v6:09
Liempde|via
Schijndel|via
Eerde|via
Veghel|via
Uden|via
Zeeland|via
Mill|via
Haps|via
Kruispunt Beugen|via
Oeffelt|via
Gennepa6:51
v6:54
Hassum|via
Asperden|via
Gocha7:49
ABd - SS - Vlissingen (4:15) → Barmen-Rittershausen (10:34)
Vlissingenv4:15trein D172
Middelburg|via
Goes|via
Kruiningen-Yerseke|via
Bergen op Zoom|via
Roosendaal|via
Breda|via
Gilze-Rijen|via
Tilburg|via
Oisterwijk|via
Boxtela6:05
v6:09
Liempde|via
Schijndel|via
Eerde|via
Veghel|via
Uden|via
Zeeland|via
Mill|via
Haps|via
Kruispunt Beugen|via
Oeffelt|via
Gennepa6:51
v6:54
Hassum|via
Asperden|via
Gocha7:49
v8:15
Krefelda8:58
v9:00trein D383
Düsseldorfa9:30
v9:38trein 33
Erkrathv9:50
Vohwinkela10:08
v10:09
Elberfelda10:18
v10:22
Barmena10:28
v10:30
Barmen-Rittershausena10:34
ABd - KED Frankfort - Vlissingen (4:15) → Aschaffenburg (14:48)
Vlissingenv4:15trein D172
Middelburg|via
Goes|via
Kruiningen-Yerseke|via
Bergen op Zoom|via
Roosendaal|via
Breda|via
Gilze-Rijen|via
Tilburg|via
Oisterwijk|via
Boxtela6:05
v6:09
Liempde|via
Schijndel|via
Eerde|via
Veghel|via
Uden|via
Zeeland|via
Mill|via
Haps|via
Kruispunt Beugen|via
Oeffelt|via
Gennepa6:51
v6:54
Hassum|via
Asperden|via
Gocha7:49
v8:15
Krefelda8:58
v9:06
Neussa9:23
v9:24
Kölna9:56
v10:06
Bonn|via
Rüdesheim|via
Wiesbadena12:52
v13:26trein D172a
Mainz-Kastel|via
Frankfurt a.M. Höchst|via
Frankfurt a.M.a13:59
v14:06
Frankfurt a.M. Süd|via
Frankfurt a.M. Ost|via
Hanau Ost|via
Aschaffenburga14:48
ABd - SS - Vlissingen (4:15) → Trieste (9:01 +1)
Vlissingenv4:15trein D172
Middelburg|via
Goes|via
Kruiningen-Yerseke|via
Bergen op Zoom|via
Roosendaal|via
Breda|via
Gilze-Rijen|via
Tilburg|via
Oisterwijk|via
Boxtela6:05
v6:09
Liempde|via
Schijndel|via
Eerde|via
Veghel|via
Uden|via
Zeeland|via
Mill|via
Haps|via
Kruispunt Beugen|via
Oeffelt|via
Gennepa6:51
v6:54
Hassum|via
Asperden|via
Gocha7:49
v8:15
Krefelda8:58
v9:06
Neussa9:23
v9:24
Kölna9:56
v10:06
Bonn|via
Rüdesheim|via
Wiesbadena12:52
v13:26trein D172a
Mainz-Kastel|via
Frankfurt a.M. Höchst|via
Frankfurt a.M.a13:59
v14:06
Frankfurt a.M. Süd|via
Frankfurt a.M. Ost|via
Hanau Ost|via
Aschaffenburga14:48
v15:10trein D58
Laufach|via
Lohr am Main|via
Gemünden|via
Würzburga16:36
v16:45
Ansbacha18:18
v18:19
Münchena20:55
v21:30
München Osta21:41
v21:42
Dorfena22:19
v22:20
Mühldorfa22:43
v22:46trein 129
Laufenv23:46
Freilassinga23:58
v0:00 +1
Salzburga0:08 +1
v0:32 +1trein 705
Bischofshofena1:29 +1
v1:35 +1
Schwarzach-St. Veita1:53 +1
v1:54 +1
Bad Hofgasteinv2:34 +1
Bad Gasteina2:52 +1
v2:55 +1
Böcksteinv3:10 +1
Mallnitzv3:26 +1
Spittala4:08 +1
v4:10 +1
Villacha4:45 +1
v4:57 +1
Faakv5:15 +1
Rosenbacha5:31 +1
v5:32 +1
Jesenicea5:48 +1
v5:51 +1
Bledv6:04 +1
Bohinjska Bistricav6:26 +1
St. Lucija-Tolminv6:59 +1
Nova Goricaa7:33 +1
v7:38 +1
Stanjel-Kobdijv8:22 +1
Opicinav8:41 +1
Triestea9:01 +1
R - CIWL - Vlissingen (4:15) → Basel Badischer Bhf. (19:01)
Vlissingenv4:15trein D172
Middelburg|via
Goes|via
Kruiningen-Yerseke|via
Bergen op Zoom|via
Roosendaal|via
Breda|via
Gilze-Rijen|via
Tilburg|via
Oisterwijk|via
Boxtela6:05
v6:09
Liempde|via
Schijndel|via
Eerde|via
Veghel|via
Uden|via
Zeeland|via
Mill|via
Haps|via
Kruispunt Beugen|via
Oeffelt|via
Gennepa6:51
v6:54
Hassum|via
Asperden|via
Gocha7:49
v8:15
Krefelda8:58
v9:06
Neussa9:23
v9:24
Kölna9:56
v10:06
Bonn|via
Rüdesheim|via
Wiesbadena12:52
v12:58
Mainza13:10
v13:13
Mannheima14:22
v14:37
Schwetzingena14:50
v14:51
Graben-Neudorfa15:14
v15:16
Karlsruhea15:35
v16:08trein D78
Baden-Oosa16:33
v16:36
Appenweiera17:01
v17:03
Offenburga17:12
v17:15
Lahr-Dinglingv17:30
Emmendingen|via
Denzlingen|via
Freiburga18:06
v18:09
Müllheima18:31
v18:32
Basel Badischer Bhf.a19:01
ABd - Badische Staatsbahnen - Vlissingen (4:15) → Basel Badischer Bhf. (19:01)
Vlissingenv4:15trein D172
Middelburg|via
Goes|via
Kruiningen-Yerseke|via
Bergen op Zoom|via
Roosendaal|via
Breda|via
Gilze-Rijen|via
Tilburg|via
Oisterwijk|via
Boxtela6:05
v6:09
Liempde|via
Schijndel|via
Eerde|via
Veghel|via
Uden|via
Zeeland|via
Mill|via
Haps|via
Kruispunt Beugen|via
Oeffelt|via
Gennepa6:51
v6:54
Hassum|via
Asperden|via
Gocha7:49
v8:15
Krefelda8:58
v9:06
Neussa9:23
v9:24
Kölna9:56
v10:06
Bonn|via
Rüdesheim|via
Wiesbadena12:52
v12:58
Mainza13:10
v13:13
Mannheima14:22
v14:37
Schwetzingena14:50
v14:51
Graben-Neudorfa15:14
v15:16
Karlsruhea15:35
v16:08trein D78
Baden-Oosa16:33
v16:36
Appenweiera17:01
v17:03
Offenburga17:12
v17:15
Lahr-Dinglingv17:30
Emmendingen|via
Denzlingen|via
Freiburga18:06
v18:09
Müllheima18:31
v18:32
Basel Badischer Bhf.a19:01
ABd - SS - Vlissingen (4:15) → Ulm (19:05)
Vlissingenv4:15trein D172
Middelburg|via
Goes|via
Kruiningen-Yerseke|via
Bergen op Zoom|via
Roosendaal|via
Breda|via
Gilze-Rijen|via
Tilburg|via
Oisterwijk|via
Boxtela6:05
v6:09
Liempde|via
Schijndel|via
Eerde|via
Veghel|via
Uden|via
Zeeland|via
Mill|via
Haps|via
Kruispunt Beugen|via
Oeffelt|via
Gennepa6:51
v6:54
Hassum|via
Asperden|via
Gocha7:49
v8:15
Krefelda8:58
v9:06
Neussa9:23
v9:24
Kölna9:56
v10:06
Bonn|via
Rüdesheim|via
Wiesbadena12:52
v12:58
Mainza13:10
v13:13
Mannheima14:22
v14:37
Schwetzingena14:50
v14:51
Graben-Neudorfa15:14
v15:24trein b41
Bruchsala15:34
v15:47trein b47
Brettena16:04
v16:04trein w41
Mühlacker|via
Bietigheim-Bissingen|via
Ludwigsburg|via
Stuttgarta16:56
v17:07trein 58
Cannstattv17:14
Esslingenv17:26
Plochingena17:36
v17:37
Göppingena17:54
v17:55
Geislingenv18:24
Ulma19:05
D - NBDS - Vlissingen (4:15) → Mannheim (14:22)
Vlissingenv4:15trein D172
Middelburg|via
Goes|via
Kruiningen-Yerseke|via
Bergen op Zoom|via
Roosendaal|via
Breda|via
Gilze-Rijen|via
Tilburg|via
Oisterwijk|via
Boxtela6:05
v6:09
Liempde|via
Schijndel|via
Eerde|via
Veghel|via
Uden|via
Zeeland|via
Mill|via
Haps|via
Kruispunt Beugen|via
Oeffelt|via
Gennepa6:51
v6:54
Hassum|via
Asperden|via
Gocha7:49
v8:15
Krefelda8:58
v9:06
Neussa9:23
v9:24
Kölna9:56
v10:06
Bonn|via
Rüdesheim|via
Wiesbadena12:52
v12:58
Mainza13:10
v13:13
Mannheima14:22
Vlissingenv4:15D172
Middelburg|via
Goes|via
Kruiningen-Yerseke|via
Bergen op Zoom|via
Roosendaal|via
Breda|via
Gilze-Rijen|via
Tilburg|via
Oisterwijk|via
Boxtela6:05
v6:09
Liempde|via
Schijndel|via
Eerde|via
Veghel|via
Uden|via
Zeeland|via
Mill|via
Haps|via
Kruispunt Beugen|via
Oeffelt|via
Gennepa6:51
v6:54
Hassum|via
Asperden|via
Gocha7:49
v8:15
Krefelda8:58
v9:00D383
Düsseldorfa9:30
v9:3833
Erkrathv9:50
Vohwinkela10:08
v10:09
Elberfelda10:18
v10:22
Barmena10:28
v10:30
Barmen-Rittershausena10:34
v9:06
Neussa9:23
v9:24
Kölna9:56
v10:06
Bonn|via
Rüdesheim|via
Wiesbadena12:52
v13:26D172a
Mainz-Kastel|via
Frankfurt a.M. Höchst|via
Frankfurt a.M.a13:59
v14:06
Frankfurt a.M. Süd|via
Frankfurt a.M. Ost|via
Hanau Ost|via
Aschaffenburga14:48
v15:10D58
Laufach|via
Lohr am Main|via
Gemünden|via
Würzburga16:36
v16:45
Ansbacha18:18
v18:19
Münchena20:55
v21:30
München Osta21:41
v21:42
Dorfena22:19
v22:20
Mühldorfa22:43
v22:46129
Laufenv23:46
Freilassinga23:58
v0:00 +1
Salzburga0:08 +1
v0:32 +1705
Bischofshofena1:29 +1
v1:35 +1
Schwarzach-St. Veita1:53 +1
v1:54 +1
Bad Hofgasteinv2:34 +1
Bad Gasteina2:52 +1
v2:55 +1
Böcksteinv3:10 +1
Mallnitzv3:26 +1
Spittala4:08 +1
v4:10 +1
Villacha4:45 +1
v4:57 +1
Faakv5:15 +1
Rosenbacha5:31 +1
v5:32 +1
Jesenicea5:48 +1
v5:51 +1
Bledv6:04 +1
Bohinjska Bistricav6:26 +1
St. Lucija-Tolminv6:59 +1
Nova Goricaa7:33 +1
v7:38 +1
Stanjel-Kobdijv8:22 +1
Opicinav8:41 +1
Triestea9:01 +1
v12:58
Mainza13:10
v13:13
Mannheima14:22
v14:37
Schwetzingena14:50
v14:51
Graben-Neudorfa15:14
v15:24b41
Bruchsala15:34
v15:47b47
Brettena16:04
v16:04w41
Mühlacker|via
Bietigheim-Bissingen|via
Ludwigsburg|via
Stuttgarta16:56
v17:0758
Cannstattv17:14
Esslingenv17:26
Plochingena17:36
v17:37
Göppingena17:54
v17:55
Geislingenv18:24
Ulma19:05
v15:16
Karlsruhea15:35
v16:08D78
Baden-Oosa16:33
v16:36
Appenweiera17:01
v17:03
Offenburga17:12
v17:15
Lahr-Dinglingv17:30
Emmendingen|via
Denzlingen|via
Freiburga18:06
v18:09
Müllheima18:31
v18:32
Basel Badischer Bhf.a19:01
D115 Vlissingen (4:36) → Essen (10:23) / Altona Hbf. (15:10) / Berlin Ost (17:09) / Wien (7:22 +1)
L - SS - Vlissingen (4:36) → Oberhausen (9:58)
(Loopen alleen bij vervoer der Amerikaansche mail.)
Vlissingenv4:36trein D115
Middelburg|via
Goes|via
Kruiningen-Yerseke|via
Bergen op Zoom|via
Roosendaal|via
Breda|via
Gilze-Rijen|via
Tilburg|via
Oisterwijk|via
Boxtela6:26
v6:30
Liempde|via
Schijndel|via
Eerde|via
Veghel|via
Uden|via
Zeeland|via
Mill|via
Haps|via
Kruispunt Beugen|via
Oeffelt|via
Gennepa7:12
v7:15
Hassum|via
Asperden|via
Gocha8:08
v8:44
Uedem|via
Uedemerfeld|via
Uedemerbruch|via
Labbeck|via
Xanten|via
Birten|via
Menzelen-Ginderich|via
Büderich|via
Wesela9:20
v9:34trein D85-2
Oberhausena9:58
L - SS - Vlissingen (4:36) → Altona Hbf. (15:10)
(Loopen alleen bij vervoer der Amerikaansche mail.)
Vlissingenv4:36trein D115
Middelburg|via
Goes|via
Kruiningen-Yerseke|via
Bergen op Zoom|via
Roosendaal|via
Breda|via
Gilze-Rijen|via
Tilburg|via
Oisterwijk|via
Boxtela6:26
v6:30
Liempde|via
Schijndel|via
Eerde|via
Veghel|via
Uden|via
Zeeland|via
Mill|via
Haps|via
Kruispunt Beugen|via
Oeffelt|via
Gennepa7:12
v7:15
Hassum|via
Asperden|via
Gocha8:08
v8:44
Uedem|via
Uedemerfeld|via
Uedemerbruch|via
Labbeck|via
Xanten|via
Birten|via
Menzelen-Ginderich|via
Büderich|via
Wesela9:20
v9:26
Hervest-Dorsten|via
Haltern|via
Münstera10:39
v10:42
Lengerich|via
Osnabrücka11:22
v11:37trein D157
Diepholz|via
Bremena13:12
v13:15
Rotenburg|via
Harburga14:31
Hamburg Hbf.a14:47
Hamburg Dammtora15:01
Hamburg Sternschanze|via
Altona Holstenstraße|via
Altona Hbf.a15:10
L - SS - Vlissingen (4:36) → Berlin Ost (17:09)
(Loopen alleen bij vervoer der Amerikaansche mail.)
Vlissingenv4:36trein D115
Middelburg|via
Goes|via
Kruiningen-Yerseke|via
Bergen op Zoom|via
Roosendaal|via
Breda|via
Gilze-Rijen|via
Tilburg|via
Oisterwijk|via
Boxtela6:26
v6:30
Liempde|via
Schijndel|via
Eerde|via
Veghel|via
Uden|via
Zeeland|via
Mill|via
Haps|via
Kruispunt Beugen|via
Oeffelt|via
Gennepa7:12
v7:15
Hassum|via
Asperden|via
Gocha8:08
v8:44
Uedem|via
Uedemerfeld|via
Uedemerbruch|via
Labbeck|via
Xanten|via
Birten|via
Menzelen-Ginderich|via
Büderich|via
Wesela9:20
v9:26
Hervest-Dorsten|via
Haltern|via
Münstera10:39
v10:42
Lengerich|via
Osnabrücka11:22
v11:39
Löhne|via
Minden|via
Hannovera13:20
v13:25
Lehrte|via
Stendala15:14
v15:18
Berlin Zoologischer Gartena16:42
Berlin Friedrichstraßea16:54
Berlin Alexanderplatza17:03
Berlin Osta17:09
D - NBDS - Vlissingen (4:36) → Berlin Ost (17:09)
Vlissingenv4:36trein D115
Middelburg|via
Goes|via
Kruiningen-Yerseke|via
Bergen op Zoom|via
Roosendaal|via
Breda|via
Gilze-Rijen|via
Tilburg|via
Oisterwijk|via
Boxtela6:26
v6:30
Liempde|via
Schijndel|via
Eerde|via
Veghel|via
Uden|via
Zeeland|via
Mill|via
Haps|via
Kruispunt Beugen|via
Oeffelt|via
Gennepa7:12
v7:15
Hassum|via
Asperden|via
Gocha8:08
v8:44
Uedem|via
Uedemerfeld|via
Uedemerbruch|via
Labbeck|via
Xanten|via
Birten|via
Menzelen-Ginderich|via
Büderich|via
Wesela9:20
v9:26
Hervest-Dorsten|via
Haltern|via
Münstera10:39
v10:42
Lengerich|via
Osnabrücka11:22
v11:39
Löhne|via
Minden|via
Hannovera13:20
v13:25
Lehrte|via
Stendala15:14
v15:18
Berlin Zoologischer Gartena16:42
Berlin Friedrichstraßea16:54
Berlin Alexanderplatza17:03
Berlin Osta17:09
Lv - Duitsche Post - Vlissingen (4:36) → Berlin Ost (17:09)
Vlissingenv4:36trein D115
Middelburg|via
Goes|via
Kruiningen-Yerseke|via
Bergen op Zoom|via
Roosendaal|via
Breda|via
Gilze-Rijen|via
Tilburg|via
Oisterwijk|via
Boxtela6:26
v6:30
Liempde|via
Schijndel|via
Eerde|via
Veghel|via
Uden|via
Zeeland|via
Mill|via
Haps|via
Kruispunt Beugen|via
Oeffelt|via
Gennepa7:12
v7:15
Hassum|via
Asperden|via
Gocha8:08
v8:44
Uedem|via
Uedemerfeld|via
Uedemerbruch|via
Labbeck|via
Xanten|via
Birten|via
Menzelen-Ginderich|via
Büderich|via
Wesela9:20
v9:26
Hervest-Dorsten|via
Haltern|via
Münstera10:39
v10:42
Lengerich|via
Osnabrücka11:22
v11:39
Löhne|via
Minden|via
Hannovera13:20
v13:25
Lehrte|via
Stendala15:14
v15:18
Berlin Zoologischer Gartena16:42
Berlin Friedrichstraßea16:54
Berlin Alexanderplatza17:03
Berlin Osta17:09
R - CIWL - Vlissingen (4:36) → Berlin Ost (17:09)
Vlissingenv4:36trein D115
Middelburg|via
Goes|via
Kruiningen-Yerseke|via
Bergen op Zoom|via
Roosendaal|via
Breda|via
Gilze-Rijen|via
Tilburg|via
Oisterwijk|via
Boxtela6:26
v6:30
Liempde|via
Schijndel|via
Eerde|via
Veghel|via
Uden|via
Zeeland|via
Mill|via
Haps|via
Kruispunt Beugen|via
Oeffelt|via
Gennepa7:12
v7:15
Hassum|via
Asperden|via
Gocha8:08
v8:44
Uedem|via
Uedemerfeld|via
Uedemerbruch|via
Labbeck|via
Xanten|via
Birten|via
Menzelen-Ginderich|via
Büderich|via
Wesela9:20
v9:26
Hervest-Dorsten|via
Haltern|via
Münstera10:39
v10:42
Lengerich|via
Osnabrücka11:22
v11:39
Löhne|via
Minden|via
Hannovera13:20
v13:25
Lehrte|via
Stendala15:14
v15:18
Berlin Zoologischer Gartena16:42
Berlin Friedrichstraßea16:54
Berlin Alexanderplatza17:03
Berlin Osta17:09
ABd - SS - Vlissingen (4:36) → Berlin Ost (17:09)
Vlissingenv4:36trein D115
Middelburg|via
Goes|via
Kruiningen-Yerseke|via
Bergen op Zoom|via
Roosendaal|via
Breda|via
Gilze-Rijen|via
Tilburg|via
Oisterwijk|via
Boxtela6:26
v6:30
Liempde|via
Schijndel|via
Eerde|via
Veghel|via
Uden|via
Zeeland|via
Mill|via
Haps|via
Kruispunt Beugen|via
Oeffelt|via
Gennepa7:12
v7:15
Hassum|via
Asperden|via
Gocha8:08
v8:44
Uedem|via
Uedemerfeld|via
Uedemerbruch|via
Labbeck|via
Xanten|via
Birten|via
Menzelen-Ginderich|via
Büderich|via
Wesela9:20
v9:26
Hervest-Dorsten|via
Haltern|via
Münstera10:39
v10:42
Lengerich|via
Osnabrücka11:22
v11:39
Löhne|via
Minden|via
Hannovera13:20
v13:25
Lehrte|via
Stendala15:14
v15:18
Berlin Zoologischer Gartena16:42
Berlin Friedrichstraßea16:54
Berlin Alexanderplatza17:03
Berlin Osta17:09
ABd - SS - Vlissingen (4:36) → Berlin Ost (17:09)
Vlissingenv4:36trein D115
Middelburg|via
Goes|via
Kruiningen-Yerseke|via
Bergen op Zoom|via
Roosendaal|via
Breda|via
Gilze-Rijen|via
Tilburg|via
Oisterwijk|via
Boxtela6:26
v6:30
Liempde|via
Schijndel|via
Eerde|via
Veghel|via
Uden|via
Zeeland|via
Mill|via
Haps|via
Kruispunt Beugen|via
Oeffelt|via
Gennepa7:12
v7:15
Hassum|via
Asperden|via
Gocha8:08
v8:44
Uedem|via
Uedemerfeld|via
Uedemerbruch|via
Labbeck|via
Xanten|via
Birten|via
Menzelen-Ginderich|via
Büderich|via
Wesela9:20
v9:26
Hervest-Dorsten|via
Haltern|via
Münstera10:39
v10:42
Lengerich|via
Osnabrücka11:22
v11:39
Löhne|via
Minden|via
Hannovera13:20
v13:25
Lehrte|via
Stendala15:14
v15:18
Berlin Zoologischer Gartena16:42
Berlin Friedrichstraßea16:54
Berlin Alexanderplatza17:03
Berlin Osta17:09
ABd - SS - Vlissingen (4:36) → Altona Hbf. (15:10)
Vlissingenv4:36trein D115
Middelburg|via
Goes|via
Kruiningen-Yerseke|via
Bergen op Zoom|via
Roosendaal|via
Breda|via
Gilze-Rijen|via
Tilburg|via
Oisterwijk|via
Boxtela6:26
v6:30
Liempde|via
Schijndel|via
Eerde|via
Veghel|via
Uden|via
Zeeland|via
Mill|via
Haps|via
Kruispunt Beugen|via
Oeffelt|via
Gennepa7:12
v7:15
Hassum|via
Asperden|via
Gocha8:08
v8:44
Uedem|via
Uedemerfeld|via
Uedemerbruch|via
Labbeck|via
Xanten|via
Birten|via
Menzelen-Ginderich|via
Büderich|via
Wesela9:20
v9:26
Hervest-Dorsten|via
Haltern|via
Münstera10:39
v10:42
Lengerich|via
Osnabrücka11:22
v11:37trein D157
Diepholz|via
Bremena13:12
v13:15
Rotenburg|via
Harburga14:31
Hamburg Hbf.a14:47
Hamburg Dammtora15:01
Hamburg Sternschanze|via
Altona Holstenstraße|via
Altona Hbf.a15:10
ABd - KED Altona of SS - Vlissingen (4:36) → Altona Hbf. (15:10)
Vlissingenv4:36trein D115
Middelburg|via
Goes|via
Kruiningen-Yerseke|via
Bergen op Zoom|via
Roosendaal|via
Breda|via
Gilze-Rijen|via
Tilburg|via
Oisterwijk|via
Boxtela6:26
v6:30
Liempde|via
Schijndel|via
Eerde|via
Veghel|via
Uden|via
Zeeland|via
Mill|via
Haps|via
Kruispunt Beugen|via
Oeffelt|via
Gennepa7:12
v7:15
Hassum|via
Asperden|via
Gocha8:08
v8:44
Uedem|via
Uedemerfeld|via
Uedemerbruch|via
Labbeck|via
Xanten|via
Birten|via
Menzelen-Ginderich|via
Büderich|via
Wesela9:20
v9:26
Hervest-Dorsten|via
Haltern|via
Münstera10:39
v10:42
Lengerich|via
Osnabrücka11:22
v11:37trein D157
Diepholz|via
Bremena13:12
v13:15
Rotenburg|via
Harburga14:31
Hamburg Hbf.a14:47
Hamburg Dammtora15:01
Hamburg Sternschanze|via
Altona Holstenstraße|via
Altona Hbf.a15:10
ABd - Sachsische Staatsbahnen - Vlissingen (4:36) → Wien (7:22 +1)
Vlissingenv4:36trein D115
Middelburg|via
Goes|via
Kruiningen-Yerseke|via
Bergen op Zoom|via
Roosendaal|via
Breda|via
Gilze-Rijen|via
Tilburg|via
Oisterwijk|via
Boxtela6:26
v6:30
Liempde|via
Schijndel|via
Eerde|via
Veghel|via
Uden|via
Zeeland|via
Mill|via
Haps|via
Kruispunt Beugen|via
Oeffelt|via
Gennepa7:12
v7:15
Hassum|via
Asperden|via
Gocha8:08
v8:44
Uedem|via
Uedemerfeld|via
Uedemerbruch|via
Labbeck|via
Xanten|via
Birten|via
Menzelen-Ginderich|via
Büderich|via
Wesela9:20
v9:26
Hervest-Dorsten|via
Haltern|via
Münstera10:39
v10:42
Lengerich|via
Osnabrücka11:22
v11:39
Löhne|via
Minden|via
Hannovera13:20
v13:25
Lehrte|via
Stendala15:14
v15:25trein D83
Magdeburg-Neustadtv16:15
Magdeburga16:20
v16:25
Schönebecka16:39
Köthena17:11
v17:12
Hallea17:44
v17:47
Leipziga18:23
v18:47trein D181
Wurzen|via
Oschatz|via
Riesaa19:39
v19:40
Priestewitz|via
Dresden-Neustadt|via
Dresdena20:27
v21:55trein D52
Pirna|via
Schandau|via
Děčín východa22:52
v23:15trein o8
Velké Březno|via
Ústí nad Labem-Střekova23:43
v23:47
Litoměřice městov0:10 +1
Mělník|via
Vsetat-Privor|via
Lysá nad Labem|via
Nymburka1:27 +1
v1:28 +1
Velký Oseka1:42 +1
v1:49 +1
Kolína1:58 +1
v1:59 +1
Kutná Hora-Sedlecv2:11 +1
Čáslavv2:23 +1
Golčův Jeníkov město|via
Světlá nad Sázavou|via
Havlíčkův Broda3:27 +1
v3:32 +1
Jihlava městoa3:58 +1
v4:00 +1
Okříškyv4:30 +1
Moravské Budějovice|via
Šumnáv5:24 +1
Znojmoa5:44 +2
v5:49 +1
Hollabrunn|via
Wiena7:22 +1
ABd - SS - Vlissingen (4:36) → Essen (10:23)
Vlissingenv4:36trein D115
Middelburg|via
Goes|via
Kruiningen-Yerseke|via
Bergen op Zoom|via
Roosendaal|via
Breda|via
Gilze-Rijen|via
Tilburg|via
Oisterwijk|via
Boxtela6:26
v6:30
Liempde|via
Schijndel|via
Eerde|via
Veghel|via
Uden|via
Zeeland|via
Mill|via
Haps|via
Kruispunt Beugen|via
Oeffelt|via
Gennepa7:12
v7:15
Hassum|via
Asperden|via
Gocha8:08
v8:44
Uedem|via
Uedemerfeld|via
Uedemerbruch|via
Labbeck|via
Xanten|via
Birten|via
Menzelen-Ginderich|via
Büderich|via
Wesela9:20
v9:34trein D85-2
Oberhausena9:58
v10:01
Mülheim an der Ruhra10:08
v10:09
Essena10:23
Vlissingenv4:36D115
Middelburg|via
Goes|via
Kruiningen-Yerseke|via
Bergen op Zoom|via
Roosendaal|via
Breda|via
Gilze-Rijen|via
Tilburg|via
Oisterwijk|via
Boxtela6:26
v6:30
Liempde|via
Schijndel|via
Eerde|via
Veghel|via
Uden|via
Zeeland|via
Mill|via
Haps|via
Kruispunt Beugen|via
Oeffelt|via
Gennepa7:12
v7:15
Hassum|via
Asperden|via
Gocha8:08
v8:44
Uedem|via
Uedemerfeld|via
Uedemerbruch|via
Labbeck|via
Xanten|via
Birten|via
Menzelen-Ginderich|via
Büderich|via
Wesela9:20
v9:34D85-2
Oberhausena9:58
v10:01
Mülheim an der Ruhra10:08
v10:09
Essena10:23
v9:26
Hervest-Dorsten|via
Haltern|via
Münstera10:39
v10:42
Lengerich|via
Osnabrücka11:22
v11:37D157
Diepholz|via
Bremena13:12
v13:15
Rotenburg|via
Harburga14:31
Hamburg Hbf.a14:47
Hamburg Dammtora15:01
Hamburg Sternschanze|via
Altona Holstenstraße|via
Altona Hbf.a15:10
v11:39
Löhne|via
Minden|via
Hannovera13:20
v13:25
Lehrte|via
Stendala15:14
v15:25D83
Magdeburg-Neustadtv16:15
Magdeburga16:20
v16:25
Schönebecka16:39
Köthena17:11
v17:12
Hallea17:44
v17:47
Leipziga18:23
v18:47D181
Wurzen|via
Oschatz|via
Riesaa19:39
v19:40
Priestewitz|via
Dresden-Neustadt|via
Dresdena20:27
v21:55D52
Pirna|via
Schandau|via
Děčín východa22:52
v23:15o8
Velké Březno|via
Ústí nad Labem-Střekova23:43
v23:47
Litoměřice městov0:10 +1
Mělník|via
Vsetat-Privor|via
Lysá nad Labem|via
Nymburka1:27 +1
v1:28 +1
Velký Oseka1:42 +1
v1:49 +1
Kolína1:58 +1
v1:59 +1
Kutná Hora-Sedlecv2:11 +1
Čáslavv2:23 +1
Golčův Jeníkov město|via
Světlá nad Sázavou|via
Havlíčkův Broda3:27 +1
v3:32 +1
Jihlava městoa3:58 +1
v4:00 +1
Okříškyv4:30 +1
Moravské Budějovice|via
Šumnáv5:24 +1
Znojmoa5:44 +2
v5:49 +1
Hollabrunn|via
Wiena7:22 +1
v15:18
Berlin Zoologischer Gartena16:42
Berlin Friedrichstraßea16:54
Berlin Alexanderplatza17:03
Berlin Osta17:09
D128 Berlin Ost (22:10) / Altona Hbf. (23:05) → Vlissingen (10:20 +1)
D - NBDS - Berlin Ost (22:10) → Vlissingen (10:20 +1)
Berlin Ostv22:10trein D128
Berlin Alexanderplatzv22:12
Berlin Friedrichstraßev22:28
Berlin Zoologischer Gartenv22:40
Stendal|via
Lehrte|via
Hannovera2:16 +1
v2:22 +1
Minden|via
Löhne|via
Osnabrücka4:21 +1
v4:46 +1
Lengerich|via
Münstera5:29 +1
v5:34 +1
Haltern|via
Hervest-Dorsten|via
Wesela6:45 +1
v6:55 +1
Büderich|via
Menzelen-Ginderich|via
Birten|via
Xanten|via
Labbeck|via
Uedemerbruch|via
Uedemerfeld|via
Uedem|via
Gocha7:37 +1
v7:42 +1
Asperden|via
Hassum|via
Gennepa7:18 +1
v7:28 +1
Oeffelt|via
Kruispunt Beugen|via
Haps|via
Mill|via
Zeeland|via
Uden|via
Veghel|via
Eerde|via
Schijndel|via
Liempde|via
Boxtela8:17 +1
v8:22 +1
Oisterwijk|via
Tilburg|via
Gilze-Rijen|via
Breda|via
Roosendaala9:13 +1
v9:16 +1
Bergen op Zoom|via
Kruiningen-Yerseke|via
Goes|via
Middelburg|via
Vlissingena10:20 +1
ABd - SS - Berlin Ost (22:10) → Vlissingen (10:20 +1)
Berlin Ostv22:10trein D128
Berlin Alexanderplatzv22:12
Berlin Friedrichstraßev22:28
Berlin Zoologischer Gartenv22:40
Stendal|via
Lehrte|via
Hannovera2:16 +1
v2:22 +1
Minden|via
Löhne|via
Osnabrücka4:21 +1
v4:46 +1
Lengerich|via
Münstera5:29 +1
v5:34 +1
Haltern|via
Hervest-Dorsten|via
Wesela6:45 +1
v6:55 +1
Büderich|via
Menzelen-Ginderich|via
Birten|via
Xanten|via
Labbeck|via
Uedemerbruch|via
Uedemerfeld|via
Uedem|via
Gocha7:37 +1
v7:42 +1
Asperden|via
Hassum|via
Gennepa7:18 +1
v7:28 +1
Oeffelt|via
Kruispunt Beugen|via
Haps|via
Mill|via
Zeeland|via
Uden|via
Veghel|via
Eerde|via
Schijndel|via
Liempde|via
Boxtela8:17 +1
v8:22 +1
Oisterwijk|via
Tilburg|via
Gilze-Rijen|via
Breda|via
Roosendaala9:13 +1
v9:16 +1
Bergen op Zoom|via
Kruiningen-Yerseke|via
Goes|via
Middelburg|via
Vlissingena10:20 +1
ABd - SS - Berlin Ost (22:10) → Vlissingen (10:20 +1)
Berlin Ostv22:10trein D128
Berlin Alexanderplatzv22:12
Berlin Friedrichstraßev22:28
Berlin Zoologischer Gartenv22:40
Stendal|via
Lehrte|via
Hannovera2:16 +1
v2:22 +1
Minden|via
Löhne|via
Osnabrücka4:21 +1
v4:46 +1
Lengerich|via
Münstera5:29 +1
v5:34 +1
Haltern|via
Hervest-Dorsten|via
Wesela6:45 +1
v6:55 +1
Büderich|via
Menzelen-Ginderich|via
Birten|via
Xanten|via
Labbeck|via
Uedemerbruch|via
Uedemerfeld|via
Uedem|via
Gocha7:37 +1
v7:42 +1
Asperden|via
Hassum|via
Gennepa7:18 +1
v7:28 +1
Oeffelt|via
Kruispunt Beugen|via
Haps|via
Mill|via
Zeeland|via
Uden|via
Veghel|via
Eerde|via
Schijndel|via
Liempde|via
Boxtela8:17 +1
v8:22 +1
Oisterwijk|via
Tilburg|via
Gilze-Rijen|via
Breda|via
Roosendaala9:13 +1
v9:16 +1
Bergen op Zoom|via
Kruiningen-Yerseke|via
Goes|via
Middelburg|via
Vlissingena10:20 +1
S - CIWL - Berlin Ost (22:10) → Vlissingen (10:20 +1)
Berlin Ostv22:10trein D128
Berlin Alexanderplatzv22:12
Berlin Friedrichstraßev22:28
Berlin Zoologischer Gartenv22:40
Stendal|via
Lehrte|via
Hannovera2:16 +1
v2:22 +1
Minden|via
Löhne|via
Osnabrücka4:21 +1
v4:46 +1
Lengerich|via
Münstera5:29 +1
v5:34 +1
Haltern|via
Hervest-Dorsten|via
Wesela6:45 +1
v6:55 +1
Büderich|via
Menzelen-Ginderich|via
Birten|via
Xanten|via
Labbeck|via
Uedemerbruch|via
Uedemerfeld|via
Uedem|via
Gocha7:37 +1
v7:42 +1
Asperden|via
Hassum|via
Gennepa7:18 +1
v7:28 +1
Oeffelt|via
Kruispunt Beugen|via
Haps|via
Mill|via
Zeeland|via
Uden|via
Veghel|via
Eerde|via
Schijndel|via
Liempde|via
Boxtela8:17 +1
v8:22 +1
Oisterwijk|via
Tilburg|via
Gilze-Rijen|via
Breda|via
Roosendaala9:13 +1
v9:16 +1
Bergen op Zoom|via
Kruiningen-Yerseke|via
Goes|via
Middelburg|via
Vlissingena10:20 +1
S - CIWL - Altona Hbf. (23:05) → Vlissingen (10:20 +1)
Altona Hbf.v23:05trein D156
Altona Holstenstraße|via
Hamburg Sternschanze|via
Hamburg Dammtorv23:16
Hamburg Hbf.v23:30
Harburgv23:51
Rotenburg|via
Bremena1:54 +1
v2:04 +1
Diepholz|via
Osnabrücka4:14 +1
v4:46 +1trein D128
Lengerich|via
Münstera5:29 +1
v5:34 +1
Haltern|via
Hervest-Dorsten|via
Wesela6:45 +1
v6:55 +1
Büderich|via
Menzelen-Ginderich|via
Birten|via
Xanten|via
Labbeck|via
Uedemerbruch|via
Uedemerfeld|via
Uedem|via
Gocha7:37 +1
v7:42 +1
Asperden|via
Hassum|via
Gennepa7:18 +1
v7:28 +1
Oeffelt|via
Kruispunt Beugen|via
Haps|via
Mill|via
Zeeland|via
Uden|via
Veghel|via
Eerde|via
Schijndel|via
Liempde|via
Boxtela8:17 +1
v8:22 +1
Oisterwijk|via
Tilburg|via
Gilze-Rijen|via
Breda|via
Roosendaala9:13 +1
v9:16 +1
Bergen op Zoom|via
Kruiningen-Yerseke|via
Goes|via
Middelburg|via
Vlissingena10:20 +1
ABDd - KED Altona of SS - Altona Hbf. (23:05) → Vlissingen (10:20 +1)
Altona Hbf.v23:05trein D156
Altona Holstenstraße|via
Hamburg Sternschanze|via
Hamburg Dammtorv23:16
Hamburg Hbf.v23:30
Harburgv23:51
Rotenburg|via
Bremena1:54 +1
v2:04 +1
Diepholz|via
Osnabrücka4:14 +1
v4:46 +1trein D128
Lengerich|via
Münstera5:29 +1
v5:34 +1
Haltern|via
Hervest-Dorsten|via
Wesela6:45 +1
v6:55 +1
Büderich|via
Menzelen-Ginderich|via
Birten|via
Xanten|via
Labbeck|via
Uedemerbruch|via
Uedemerfeld|via
Uedem|via
Gocha7:37 +1
v7:42 +1
Asperden|via
Hassum|via
Gennepa7:18 +1
v7:28 +1
Oeffelt|via
Kruispunt Beugen|via
Haps|via
Mill|via
Zeeland|via
Uden|via
Veghel|via
Eerde|via
Schijndel|via
Liempde|via
Boxtela8:17 +1
v8:22 +1
Oisterwijk|via
Tilburg|via
Gilze-Rijen|via
Breda|via
Roosendaala9:13 +1
v9:16 +1
Bergen op Zoom|via
Kruiningen-Yerseke|via
Goes|via
Middelburg|via
Vlissingena10:20 +1
R - CIWL - Wesel (6:55 +1) → Vlissingen (10:20 +1)
Weselv6:55 +1trein D128
Büderich|via
Menzelen-Ginderich|via
Birten|via
Xanten|via
Labbeck|via
Uedemerbruch|via
Uedemerfeld|via
Uedem|via
Gocha7:37 +1
v7:42 +1
Asperden|via
Hassum|via
Gennepa7:18 +1
v7:28 +1
Oeffelt|via
Kruispunt Beugen|via
Haps|via
Mill|via
Zeeland|via
Uden|via
Veghel|via
Eerde|via
Schijndel|via
Liempde|via
Boxtela8:17 +1
v8:22 +1
Oisterwijk|via
Tilburg|via
Gilze-Rijen|via
Breda|via
Roosendaala9:13 +1
v9:16 +1
Bergen op Zoom|via
Kruiningen-Yerseke|via
Goes|via
Middelburg|via
Vlissingena10:20 +1
Lv - SS of Duitsche post - Berlin Ost (22:10) → Vlissingen (10:45 +1)
Berlin Ostv22:10trein D128
Berlin Alexanderplatzv22:12
Berlin Friedrichstraßev22:28
Berlin Zoologischer Gartenv22:40
Stendal|via
Lehrte|via
Hannovera2:16 +1
v2:22 +1
Minden|via
Löhne|via
Osnabrücka4:21 +1
v4:46 +1
Lengerich|via
Münstera5:29 +1
v5:34 +1
Haltern|via
Hervest-Dorsten|via
Wesela6:45 +1
v6:55 +1
Büderich|via
Menzelen-Ginderich|via
Birten|via
Xanten|via
Labbeck|via
Uedemerbruch|via
Uedemerfeld|via
Uedem|via
Gocha7:37 +1
v7:42 +1
Asperden|via
Hassum|via
Gennepa7:18 +1
v7:56 +1trein D85
Oeffelt|via
Kruispunt Beugen|via
Haps|via
Mill|via
Zeeland|via
Uden|via
Veghel|via
Eerde|via
Schijndel|via
Liempde|via
Boxtela8:42 +1
v8:47 +1
Oisterwijk|via
Tilburg|via
Gilze-Rijen|via
Breda|via
Roosendaala9:37 +1
v9:44 +1
Bergen op Zoom|via
Kruiningen-Yerseke|via
Goes|via
Middelburg|via
Vlissingena10:45 +1
Berlin Ostv22:10D128
Berlin Alexanderplatzv22:12
Berlin Friedrichstraßev22:28
Berlin Zoologischer Gartenv22:40
Stendal|via
Lehrte|via
Hannovera2:16 +1
v2:22 +1
Minden|via
Löhne|via
Osnabrücka4:21 +1
Altona Hbf.v23:05D156
Altona Holstenstraße|via
Hamburg Sternschanze|via
Hamburg Dammtorv23:16
Hamburg Hbf.v23:30
Harburgv23:51
Rotenburg|via
Bremena1:54 +1
v2:04 +1
Diepholz|via
a4:14 +1
v4:46 +1
Lengerich|via
Münstera5:29 +1
v5:34 +1
Haltern|via
Hervest-Dorsten|via
Wesela6:45 +1
v6:55 +1
Büderich|via
Menzelen-Ginderich|via
Birten|via
Xanten|via
Labbeck|via
Uedemerbruch|via
Uedemerfeld|via
Uedem|via
Gocha7:37 +1
v7:42 +1
Asperden|via
Hassum|via
Gennepa7:18 +1
v7:28 +1
Oeffelt|via
Kruispunt Beugen|via
Haps|via
Mill|via
Zeeland|via
Uden|via
Veghel|via
Eerde|via
Schijndel|via
Liempde|via
Boxtela8:17 +1
v8:22 +1
Oisterwijk|via
Tilburg|via
Gilze-Rijen|via
Breda|via
Roosendaala9:13 +1
v9:16 +1
Bergen op Zoom|via
Kruiningen-Yerseke|via
Goes|via
Middelburg|via
Vlissingena10:20 +1
D85 Wien (8:50) / Nürnberg (20:55) / Berlin Ost (22:10) → Vlissingen (10:45 +1)
D - NBDS - Essen (6:22 +1) → Vlissingen (10:45 +1)
Essenv6:22 +1trein D85
Mülheim an der Ruhra6:36 +1
v6:37 +1
Oberhausena6:45 +1
v7:02 +1
Wesela7:26 +1
v7:28 +1
Büderich|via
Menzelen-Ginderich|via
Birten|via
Xanten|via
Labbeck|via
Uedemerbruch|via
Uedemerfeld|via
Uedem|via
Gocha8:12 +1
v8:15 +1
Asperden|via
Hassum|via
Gennepa7:49 +1
v7:56 +1
Oeffelt|via
Kruispunt Beugen|via
Haps|via
Mill|via
Zeeland|via
Uden|via
Veghel|via
Eerde|via
Schijndel|via
Liempde|via
Boxtela8:42 +1
v8:47 +1
Oisterwijk|via
Tilburg|via
Gilze-Rijen|via
Breda|via
Roosendaala9:37 +1
v9:44 +1
Bergen op Zoom|via
Kruiningen-Yerseke|via
Goes|via
Middelburg|via
Vlissingena10:45 +1
R - CIWL - Essen (6:22 +1) → Vlissingen (10:45 +1)
Essenv6:22 +1trein D85
Mülheim an der Ruhra6:36 +1
v6:37 +1
Oberhausena6:45 +1
v7:02 +1
Wesela7:26 +1
v7:28 +1
Büderich|via
Menzelen-Ginderich|via
Birten|via
Xanten|via
Labbeck|via
Uedemerbruch|via
Uedemerfeld|via
Uedem|via
Gocha8:12 +1
v8:15 +1
Asperden|via
Hassum|via
Gennepa7:49 +1
v7:56 +1
Oeffelt|via
Kruispunt Beugen|via
Haps|via
Mill|via
Zeeland|via
Uden|via
Veghel|via
Eerde|via
Schijndel|via
Liempde|via
Boxtela8:42 +1
v8:47 +1
Oisterwijk|via
Tilburg|via
Gilze-Rijen|via
Breda|via
Roosendaala9:37 +1
v9:44 +1
Bergen op Zoom|via
Kruiningen-Yerseke|via
Goes|via
Middelburg|via
Vlissingena10:45 +1
S - CIWL - Dresden (19:10) → Vlissingen (10:45 +1)
Dresdenv19:10trein D12
Dresden-Neustadta19:16
v19:18
Priestewitz|via
Riesaa20:01
v20:02
Oschatzv20:16
Wurzenv20:40
Leipziga21:05
v21:39trein D147
Bitterfelda22:06
v22:07
Dessaua22:32
v22:32
Roßlaua22:40
v22:53trein D146
Zerbsta23:05
v23:06
Magdeburga23:42
v23:50
Eilsleben|via
Helmstedtv0:33 +1
Königslutter|via
Braunschweiga1:06 +1
v1:08 +1
Lehrtea1:54 +1
v1:55 +1
Hannovera2:10 +1
v2:28 +1trein D10
Mindena3:17 +1
v3:19 +1
Löhne|via
Bielefelda4:10 +1
v4:12 +1
Hamma5:02 +1
v5:04 +1
Dortmunda5:30 +1
v5:35 +1
Langendreer|via
Bochum Süda5:54 +1
v5:55 +1
Essena6:10 +1
v6:22 +1trein D85
Mülheim an der Ruhra6:36 +1
v6:37 +1
Oberhausena6:45 +1
v7:02 +1
Wesela7:26 +1
v7:28 +1
Büderich|via
Menzelen-Ginderich|via
Birten|via
Xanten|via
Labbeck|via
Uedemerbruch|via
Uedemerfeld|via
Uedem|via
Gocha8:12 +1
v8:15 +1
Asperden|via
Hassum|via
Gennepa7:49 +1
v7:56 +1
Oeffelt|via
Kruispunt Beugen|via
Haps|via
Mill|via
Zeeland|via
Uden|via
Veghel|via
Eerde|via
Schijndel|via
Liempde|via
Boxtela8:42 +1
v8:47 +1
Oisterwijk|via
Tilburg|via
Gilze-Rijen|via
Breda|via
Roosendaala9:37 +1
v9:44 +1
Bergen op Zoom|via
Kruiningen-Yerseke|via
Goes|via
Middelburg|via
Vlissingena10:45 +1
ABd - SS - Wien (8:50) → Vlissingen (10:45 +1)
Wienv8:50trein o3
Hollabrunnv9:37
Znojmoa10:28
v10:33
Šumná|via
Moravské Budějovicea11:23
v11:24
Okříškyv12:05
Jihlava městoa12:36
v12:38
Havlíčkův Broda13:03
v13:08
Světlá nad Sázavouv13:25
Golčův Jeníkov městov13:55
Čáslavv14:07
Kutná Hora-Sedlecv14:18
Kolína14:29
v14:30
Velký Oseka14:39
v14:47
Nymburka15:02
v15:05
Lysá nad Labema15:19
v15:22
Vsetat-Privora15:43
v15:47
Mělníkv15:59
Litoměřice městov16:35
Ústí nad Labem-Střekova16:57
v16:58
Velké Březnov17:08
Děčín východa17:25
v17:44trein D53
Schandaua18:14
v18:15
Pirna|via
Dresdena18:53
v19:10trein D12
Dresden-Neustadta19:16
v19:18
Priestewitz|via
Riesaa20:01
v20:02
Oschatzv20:16
Wurzenv20:40
Leipziga21:05
v21:39trein D147
Bitterfelda22:06
v22:07
Dessaua22:32
v22:32
Roßlaua22:40
v22:53trein D146
Zerbsta23:05
v23:06
Magdeburga23:42
v23:50
Eilsleben|via
Helmstedtv0:33 +1
Königslutter|via
Braunschweiga1:06 +1
v1:08 +1
Lehrtea1:54 +1
v1:55 +1
Hannovera2:10 +1
v2:28 +1trein D10
Mindena3:17 +1
v3:19 +1
Löhne|via
Bielefelda4:10 +1
v4:12 +1
Hamma5:02 +1
v5:04 +1
Dortmunda5:30 +1
v5:35 +1
Langendreer|via
Bochum Süda5:54 +1
v5:55 +1
Essena6:10 +1
v6:22 +1trein D85
Mülheim an der Ruhra6:36 +1
v6:37 +1
Oberhausena6:45 +1
v7:02 +1
Wesela7:26 +1
v7:28 +1
Büderich|via
Menzelen-Ginderich|via
Birten|via
Xanten|via
Labbeck|via
Uedemerbruch|via
Uedemerfeld|via
Uedem|via
Gocha8:12 +1
v8:15 +1
Asperden|via
Hassum|via
Gennepa7:49 +1
v7:56 +1
Oeffelt|via
Kruispunt Beugen|via
Haps|via
Mill|via
Zeeland|via
Uden|via
Veghel|via
Eerde|via
Schijndel|via
Liempde|via
Boxtela8:42 +1
v8:47 +1
Oisterwijk|via
Tilburg|via
Gilze-Rijen|via
Breda|via
Roosendaala9:37 +1
v9:44 +1
Bergen op Zoom|via
Kruiningen-Yerseke|via
Goes|via
Middelburg|via
Vlissingena10:45 +1
S - CIWL - Nürnberg (20:55) → Vlissingen (10:45 +1)
Nürnbergv20:55trein D95
Fürtha21:04
v21:05
Neustadta21:44
v21:45
Markt Bibart|via
Kitzingena22:20
v22:28
Würzburga22:55
v23:00
Gemünden|via
Lohr am Maina23:42
v23:43
Laufach|via
Aschaffenburga0:23 +1
v0:29 +1
Kahl|via
Hanau Osta0:50 +1
v0:51 +1trein D167
Offenbachv1:05 +1
Frankfurt a.M. Süda1:13 +1
Frankfurt a.M.a1:23 +1
v1:44 +1
Mainza2:21 +1
v2:38 +1
Bingen Stadtv3:04 +1
Bingen Hbf.a3:09 +1
v3:10 +1
Koblenza4:07 +1
v4:11 +1
Bonna5:06 +1
v5:08 +1
Kölna5:42 +1
v5:47 +1
Düsseldorfa6:22 +1
v6:24 +1
Duisburga6:44 +1
v6:45 +1
Oberhausena6:54 +1
v7:02 +1trein D85
Wesela7:26 +1
v7:28 +1
Büderich|via
Menzelen-Ginderich|via
Birten|via
Xanten|via
Labbeck|via
Uedemerbruch|via
Uedemerfeld|via
Uedem|via
Gocha8:12 +1
v8:15 +1
Asperden|via
Hassum|via
Gennepa7:49 +1
v7:56 +1
Oeffelt|via
Kruispunt Beugen|via
Haps|via
Mill|via
Zeeland|via
Uden|via
Veghel|via
Eerde|via
Schijndel|via
Liempde|via
Boxtela8:42 +1
v8:47 +1
Oisterwijk|via
Tilburg|via
Gilze-Rijen|via
Breda|via
Roosendaala9:37 +1
v9:44 +1
Bergen op Zoom|via
Kruiningen-Yerseke|via
Goes|via
Middelburg|via
Vlissingena10:45 +1
ABd - Verkehrsamt München - Nürnberg (20:55) → Vlissingen (10:45 +1)
Nürnbergv20:55trein D95
Fürtha21:04
v21:05
Neustadta21:44
v21:45
Markt Bibart|via
Kitzingena22:20
v22:28
Würzburga22:55
v23:00
Gemünden|via
Lohr am Maina23:42
v23:43
Laufach|via
Aschaffenburga0:23 +1
v0:29 +1
Kahl|via
Hanau Osta0:50 +1
v0:51 +1trein D167
Offenbachv1:05 +1
Frankfurt a.M. Süda1:13 +1
Frankfurt a.M.a1:23 +1
v1:44 +1
Mainza2:21 +1
v2:38 +1
Bingen Stadtv3:04 +1
Bingen Hbf.a3:09 +1
v3:10 +1
Koblenza4:07 +1
v4:11 +1
Bonna5:06 +1
v5:08 +1
Kölna5:42 +1
v5:47 +1
Düsseldorfa6:22 +1
v6:24 +1
Duisburga6:44 +1
v6:45 +1
Oberhausena6:54 +1
v7:02 +1trein D85
Wesela7:26 +1
v7:28 +1
Büderich|via
Menzelen-Ginderich|via
Birten|via
Xanten|via
Labbeck|via
Uedemerbruch|via
Uedemerfeld|via
Uedem|via
Gocha8:12 +1
v8:15 +1
Asperden|via
Hassum|via
Gennepa7:49 +1
v7:56 +1
Oeffelt|via
Kruispunt Beugen|via
Haps|via
Mill|via
Zeeland|via
Uden|via
Veghel|via
Eerde|via
Schijndel|via
Liempde|via
Boxtela8:42 +1
v8:47 +1
Oisterwijk|via
Tilburg|via
Gilze-Rijen|via
Breda|via
Roosendaala9:37 +1
v9:44 +1
Bergen op Zoom|via
Kruiningen-Yerseke|via
Goes|via
Middelburg|via
Vlissingena10:45 +1
Lv - SS of Duitsche post - Berlin Ost (22:10) → Vlissingen (10:45 +1)
Berlin Ostv22:10trein D128
Berlin Alexanderplatzv22:12
Berlin Friedrichstraßev22:28
Berlin Zoologischer Gartenv22:40
Stendal|via
Lehrte|via
Hannovera2:16 +1
v2:22 +1
Minden|via
Löhne|via
Osnabrücka4:21 +1
v4:46 +1
Lengerich|via
Münstera5:29 +1
v5:34 +1
Haltern|via
Hervest-Dorsten|via
Wesela6:45 +1
v6:55 +1
Büderich|via
Menzelen-Ginderich|via
Birten|via
Xanten|via
Labbeck|via
Uedemerbruch|via
Uedemerfeld|via
Uedem|via
Gocha7:37 +1
v7:42 +1
Asperden|via
Hassum|via
Gennepa7:18 +1
v7:56 +1trein D85
Oeffelt|via
Kruispunt Beugen|via
Haps|via
Mill|via
Zeeland|via
Uden|via
Veghel|via
Eerde|via
Schijndel|via
Liempde|via
Boxtela8:42 +1
v8:47 +1
Oisterwijk|via
Tilburg|via
Gilze-Rijen|via
Breda|via
Roosendaala9:37 +1
v9:44 +1
Bergen op Zoom|via
Kruiningen-Yerseke|via
Goes|via
Middelburg|via
Vlissingena10:45 +1
Wienv8:50o3
Hollabrunnv9:37
Znojmoa10:28
v10:33
Šumná|via
Moravské Budějovicea11:23
v11:24
Okříškyv12:05
Jihlava městoa12:36
v12:38
Havlíčkův Broda13:03
v13:08
Světlá nad Sázavouv13:25
Golčův Jeníkov městov13:55
Čáslavv14:07
Kutná Hora-Sedlecv14:18
Kolína14:29
v14:30
Velký Oseka14:39
v14:47
Nymburka15:02
v15:05
Lysá nad Labema15:19
v15:22
Vsetat-Privora15:43
v15:47
Mělníkv15:59
Litoměřice městov16:35
Ústí nad Labem-Střekova16:57
v16:58
Velké Březnov17:08
Děčín východa17:25
v17:44D53
Schandaua18:14
v18:15
Pirna|via
Dresdena18:53
v19:10D12
Dresden-Neustadta19:16
v19:18
Priestewitz|via
Riesaa20:01
v20:02
Oschatzv20:16
Wurzenv20:40
Leipziga21:05
v21:39D147
Bitterfelda22:06
v22:07
Dessaua22:32
v22:32
Roßlaua22:40
v22:53D146
Zerbsta23:05
v23:06
Magdeburga23:42
v23:50
Eilsleben|via
Helmstedtv0:33 +1
Königslutter|via
Braunschweiga1:06 +1
v1:08 +1
Lehrtea1:54 +1
v1:55 +1
Hannovera2:10 +1
v2:28 +1D10
Mindena3:17 +1
v3:19 +1
Löhne|via
Bielefelda4:10 +1
v4:12 +1
Hamma5:02 +1
v5:04 +1
Dortmunda5:30 +1
v5:35 +1
Langendreer|via
Bochum Süda5:54 +1
v5:55 +1
Essena6:10 +1
v6:22 +1D85
Mülheim an der Ruhra6:36 +1
v6:37 +1
Oberhausena6:45 +1
Nürnbergv20:55D95
Fürtha21:04
v21:05
Neustadta21:44
v21:45
Markt Bibart|via
Kitzingena22:20
v22:28
Würzburga22:55
v23:00
Gemünden|via
Lohr am Maina23:42
v23:43
Laufach|via
Aschaffenburga0:23 +1
v0:29 +1
Kahl|via
Hanau Osta0:50 +1
v0:51 +1D167
Offenbachv1:05 +1
Frankfurt a.M. Süda1:13 +1
Frankfurt a.M.a1:23 +1
v1:44 +1
Mainza2:21 +1
v2:38 +1
Bingen Stadtv3:04 +1
Bingen Hbf.a3:09 +1
v3:10 +1
Koblenza4:07 +1
v4:11 +1
Bonna5:06 +1
v5:08 +1
Kölna5:42 +1
v5:47 +1
Düsseldorfa6:22 +1
v6:24 +1
Duisburga6:44 +1
v6:45 +1
a6:54 +1
v7:02 +1
Wesela7:26 +1
v7:28 +1
Büderich|via
Menzelen-Ginderich|via
Birten|via
Xanten|via
Labbeck|via
Uedemerbruch|via
Uedemerfeld|via
Uedem|via
Gocha8:12 +1
v8:15 +1
Asperden|via
Hassum|via
Gennepa7:49 +1
Berlin Ostv22:10D128
Berlin Alexanderplatzv22:12
Berlin Friedrichstraßev22:28
Berlin Zoologischer Gartenv22:40
Stendal|via
Lehrte|via
Hannovera2:16 +1
v2:22 +1
Minden|via
Löhne|via
Osnabrücka4:21 +1
Altona Hbf.v23:05D156
Altona Holstenstraße|via
Hamburg Sternschanze|via
Hamburg Dammtorv23:16
Hamburg Hbf.v23:30
Harburgv23:51
Rotenburg|via
Bremena1:54 +1
v2:04 +1
Diepholz|via
a4:14 +1
v4:46 +1
Lengerich|via
Münstera5:29 +1
v5:34 +1
Haltern|via
Hervest-Dorsten|via
Wesela6:45 +1
v6:55 +1
Büderich|via
Menzelen-Ginderich|via
Birten|via
Xanten|via
Labbeck|via
Uedemerbruch|via
Uedemerfeld|via
Uedem|via
Gocha7:37 +1
v7:42 +1
Asperden|via
Hassum|via
Gennepa7:18 +1
v7:28 +1
Oeffelt|via
Kruispunt Beugen|via
Haps|via
Mill|via
Zeeland|via
Uden|via
Veghel|via
Eerde|via
Schijndel|via
Liempde|via
Boxtela8:17 +1
v8:22 +1
Oisterwijk|via
Tilburg|via
Gilze-Rijen|via
Breda|via
Roosendaala9:13 +1
v9:16 +1
Bergen op Zoom|via
Kruiningen-Yerseke|via
Goes|via
Middelburg|via
a10:20 +1
v7:56 +1
Oeffelt|via
Kruispunt Beugen|via
Haps|via
Mill|via
Zeeland|via
Uden|via
Veghel|via
Eerde|via
Schijndel|via
Liempde|via
Boxtela8:42 +1
v8:47 +1
Oisterwijk|via
Tilburg|via
Gilze-Rijen|via
Breda|via
Roosendaala9:37 +1
v9:44 +1
Bergen op Zoom|via
Kruiningen-Yerseke|via
Goes|via
Middelburg|via
Vlissingena10:45 +1
32 Vlissingen (7:20) → Hagen (14:58)
ABd - KED Elberfeld - Vlissingen (7:20) → Hagen (14:58)
Vlissingenv7:20trein 102
Middelburgv7:29
Goesv7:48
Kruiningen-Yerseke|via
Bergen op Zoomv8:23
Roosendaala8:36
v8:44
Bredav9:17
Gilze-Rijen|via
Tilburgv9:41
Oisterwijk|via
Boxtela9:57
v10:05trein 32
Liempde|via
Schijndelv10:17
Eerde|via
Veghelv10:25
Udenv10:33
Zeeland|via
Millv10:45
Haps|via
Kruispunt Beugen|via
Oeffelt|via
Gennepa10:58
v11:00
Hassum|via
Asperden|via
Gocha11:55
v12:12
Uedemv12:22
Uedemerfeld|via
Uedemerbruch|via
Labbeck|via
Xantenv12:37
Birten|via
Menzelen-Ginderich|via
Büderich|via
Wesela12:56
v13:07trein D191
Oberhausena13:32
v13:40
Mülheim an der Ruhra13:48
v13:49
Essena14:03
v14:07
Bochum Süda14:21
v14:22
Langendreera14:32
v14:33
Wittena14:42
v14:43
Hagena14:58
Cd - KED Elberfeld - Vlissingen (7:20) → Hagen (14:58)
Vlissingenv7:20trein 102
Middelburgv7:29
Goesv7:48
Kruiningen-Yerseke|via
Bergen op Zoomv8:23
Roosendaala8:36
v8:44
Bredav9:17
Gilze-Rijen|via
Tilburgv9:41
Oisterwijk|via
Boxtela9:57
v10:05trein 32
Liempde|via
Schijndelv10:17
Eerde|via
Veghelv10:25
Udenv10:33
Zeeland|via
Millv10:45
Haps|via
Kruispunt Beugen|via
Oeffelt|via
Gennepa10:58
v11:00
Hassum|via
Asperden|via
Gocha11:55
v12:12
Uedemv12:22
Uedemerfeld|via
Uedemerbruch|via
Labbeck|via
Xantenv12:37
Birten|via
Menzelen-Ginderich|via
Büderich|via
Wesela12:56
v13:07trein D191
Oberhausena13:32
v13:40
Mülheim an der Ruhra13:48
v13:49
Essena14:03
v14:07
Bochum Süda14:21
v14:22
Langendreera14:32
v14:33
Wittena14:42
v14:43
Hagena14:58
Boxtelv10:0532
Liempde|via
Schijndelv10:17
Eerde|via
Veghelv10:25
Udenv10:33
Zeeland|via
Millv10:45
Haps|via
Kruispunt Beugen|via
Oeffelt|via
Gennepa10:58
v11:00
Hassum|via
Asperden|via
Gocha11:55
v12:12
Uedemv12:22
Uedemerfeld|via
Uedemerbruch|via
Labbeck|via
Xantenv12:37
Birten|via
Menzelen-Ginderich|via
Büderich|via
Wesela12:56
v13:07D191
Oberhausena13:32
v13:40
Mülheim an der Ruhra13:48
v13:49
Essena14:03
v14:07
Bochum Süda14:21
v14:22
Langendreera14:32
v14:33
Wittena14:42
v14:43
Hagena14:58
196 Altona Hbf. (9:33) → Brussel-Noord (19:53)
AB - - Altona Hbf. (9:33) → Brussel-Noord (19:53)
(het is ons onbekend of dit een apart rijtuig was)
Altona Hbf.v9:33trein 96
Altona Holstenstraßev9:38
Hamburg Sternschanzev9:41
Hamburg Dammtorv9:46
Hamburg Hbf.v9:59
Harburgv10:16
Rotenburgv11:07
Bremena11:39
v11:44
Diepholzv12:46
Osnabrücka13:29
v13:43
Lengerichv14:02
Münstera14:28
v14:36
Halterna15:14
v15:22
Hervest-Dorstena15:38
v15:47
Wesela16:09
v16:15trein 196
Büderich|via
Menzelen-Ginderich|via
Birten|via
Xantenv16:35
Labbeck|via
Uedemerbruch|via
Uedemerfeld|via
Uedemv16:49
Gocha16:59
v17:02
Asperden|via
Hassumv17:10
Gennepa16:37
v16:44
Oeffelt|via
Kruispunt Beugen|via
Haps|via
Mill|via
Zeeland|via
Uden|via
Veghel|via
Eerde|via
Schijndel|via
Liempde|via
Boxtela17:26
v17:33
Oisterwijk|via
Tilburga17:49
v17:51
Gilze-Rijen|via
Bredaa18:11
Roosendaala18:35
Antwerpena19:02
Brussel-Noorda19:53
AB - - Altona Hbf. (9:33) → Antwerpen (19:02)
(het is ons onbekend of dit een apart rijtuig was)
Altona Hbf.v9:33trein 96
Altona Holstenstraßev9:38
Hamburg Sternschanzev9:41
Hamburg Dammtorv9:46
Hamburg Hbf.v9:59
Harburgv10:16
Rotenburgv11:07
Bremena11:39
v11:44
Diepholzv12:46
Osnabrücka13:29
v13:43
Lengerichv14:02
Münstera14:28
v14:36
Halterna15:14
v15:22
Hervest-Dorstena15:38
v15:47
Wesela16:09
v16:15trein 196
Büderich|via
Menzelen-Ginderich|via
Birten|via
Xantenv16:35
Labbeck|via
Uedemerbruch|via
Uedemerfeld|via
Uedemv16:49
Gocha16:59
v17:02
Asperden|via
Hassumv17:10
Gennepa16:37
v16:44
Oeffelt|via
Kruispunt Beugen|via
Haps|via
Mill|via
Zeeland|via
Uden|via
Veghel|via
Eerde|via
Schijndel|via
Liempde|via
Boxtela17:26
v17:33
Oisterwijk|via
Tilburga17:49
v17:51
Gilze-Rijen|via
Bredaa18:11
Roosendaala18:35
Antwerpena19:02
AB - - Bremen (11:44) → Antwerpen (19:02)
(het is ons onbekend of dit een apart rijtuig was)
Bremenv11:44trein 96
Diepholzv12:46
Osnabrücka13:29
v13:43
Lengerichv14:02
Münstera14:28
v14:36
Halterna15:14
v15:22
Hervest-Dorstena15:38
v15:47
Wesela16:09
v16:15trein 196
Büderich|via
Menzelen-Ginderich|via
Birten|via
Xantenv16:35
Labbeck|via
Uedemerbruch|via
Uedemerfeld|via
Uedemv16:49
Gocha16:59
v17:02
Asperden|via
Hassumv17:10
Gennepa16:37
v16:44
Oeffelt|via
Kruispunt Beugen|via
Haps|via
Mill|via
Zeeland|via
Uden|via
Veghel|via
Eerde|via
Schijndel|via
Liempde|via
Boxtela17:26
v17:33
Oisterwijk|via
Tilburga17:49
v17:51
Gilze-Rijen|via
Bredaa18:11
Roosendaala18:35
Antwerpena19:02
AB - - Bremen (11:44) → Brussel-Noord (19:53)
(het is ons onbekend of dit een apart rijtuig was)
Bremenv11:44trein 96
Diepholzv12:46
Osnabrücka13:29
v13:43
Lengerichv14:02
Münstera14:28
v14:36
Halterna15:14
v15:22
Hervest-Dorstena15:38
v15:47
Wesela16:09
v16:15trein 196
Büderich|via
Menzelen-Ginderich|via
Birten|via
Xantenv16:35
Labbeck|via
Uedemerbruch|via
Uedemerfeld|via
Uedemv16:49
Gocha16:59
v17:02
Asperden|via
Hassumv17:10
Gennepa16:37
v16:44
Oeffelt|via
Kruispunt Beugen|via
Haps|via
Mill|via
Zeeland|via
Uden|via
Veghel|via
Eerde|via
Schijndel|via
Liempde|via
Boxtela17:26
v17:33
Oisterwijk|via
Tilburga17:49
v17:51
Gilze-Rijen|via
Bredaa18:11
Roosendaala18:35
Antwerpena19:02
Brussel-Noorda19:53
AB - - Münster (14:36) → Antwerpen (19:02)
(het is ons onbekend of dit een apart rijtuig was)
Münsterv14:36trein 96
Halterna15:14
v15:22
Hervest-Dorstena15:38
v15:47
Wesela16:09
v16:15trein 196
Büderich|via
Menzelen-Ginderich|via
Birten|via
Xantenv16:35
Labbeck|via
Uedemerbruch|via
Uedemerfeld|via
Uedemv16:49
Gocha16:59
v17:02
Asperden|via
Hassumv17:10
Gennepa16:37
v16:44
Oeffelt|via
Kruispunt Beugen|via
Haps|via
Mill|via
Zeeland|via
Uden|via
Veghel|via
Eerde|via
Schijndel|via
Liempde|via
Boxtela17:26
v17:33
Oisterwijk|via
Tilburga17:49
v17:51
Gilze-Rijen|via
Bredaa18:11
Roosendaala18:35
Antwerpena19:02
Altona Hbf.v9:3396
Altona Holstenstraßev9:38
Hamburg Sternschanzev9:41
Hamburg Dammtorv9:46
Hamburg Hbf.v9:59
Harburgv10:16
Rotenburgv11:07
Bremena11:39
v11:44
Diepholzv12:46
Osnabrücka13:29
v13:43
Lengerichv14:02
Münstera14:28
v14:36
Halterna15:14
v15:22
Hervest-Dorstena15:38
v15:47
Wesela16:09
v16:15196
Büderich|via
Menzelen-Ginderich|via
Birten|via
Xantenv16:35
Labbeck|via
Uedemerbruch|via
Uedemerfeld|via
Uedemv16:49
Gocha16:59
v17:02
Asperden|via
Hassumv17:10
Gennepa16:37
v16:44
Oeffelt|via
Kruispunt Beugen|via
Haps|via
Mill|via
Zeeland|via
Uden|via
Veghel|via
Eerde|via
Schijndel|via
Liempde|via
Boxtela17:26
v17:33
Oisterwijk|via
Tilburga17:49
v17:51
Gilze-Rijen|via
Bredaa18:11
Roosendaala18:35
Antwerpena19:02
Brussel-Noorda19:53
37 Essen (16:36) → Vlissingen (22:59)
ABd - KED Elberfeld - Essen (16:36) → Vlissingen (22:59)
Essenv16:36trein D186
Mülheim an der Ruhra16:49
v16:51
Oberhausena17:00
v17:02
Wesela17:25
v17:50trein 37
Büderich|via
Menzelen-Ginderich|via
Birten|via
Xantenv18:14
Labbeck|via
Uedemerbruch|via
Uedemerfeld|via
Uedemv18:30
Gocha18:40
v18:50
Asperden|via
Hassum|via
Gennepa18:24
v18:32
Oeffelt|via
Kruispunt Beugena18:39
v18:40
Haps|via
Millv18:51
Zeeland|via
Udenv19:05
Veghelv19:14
Eerde|via
Schijndelv19:24
Liempde|via
Boxtela19:35
v19:40trein 109
Oisterwijk|via
Tilburga19:58
v20:23
Gilze-Rijenv20:36
Bredaa20:47
Roosendaala21:12
v21:34
Bergen op Zoomv21:51
Kruiningen-Yersekev22:18
Goesv22:31
Middelburgv22:51
Vlissingena22:59
Cd - KED Elberfeld - Essen (16:36) → Vlissingen (22:59)
Essenv16:36trein D186
Mülheim an der Ruhra16:49
v16:51
Oberhausena17:00
v17:02
Wesela17:25
v17:50trein 37
Büderich|via
Menzelen-Ginderich|via
Birten|via
Xantenv18:14
Labbeck|via
Uedemerbruch|via
Uedemerfeld|via
Uedemv18:30
Gocha18:40
v18:50
Asperden|via
Hassum|via
Gennepa18:24
v18:32
Oeffelt|via
Kruispunt Beugena18:39
v18:40
Haps|via
Millv18:51
Zeeland|via
Udenv19:05
Veghelv19:14
Eerde|via
Schijndelv19:24
Liempde|via
Boxtela19:35
v19:40trein 109
Oisterwijk|via
Tilburga19:58
v20:23
Gilze-Rijenv20:36
Bredaa20:47
Roosendaala21:12
v21:34
Bergen op Zoomv21:51
Kruiningen-Yersekev22:18
Goesv22:31
Middelburgv22:51
Vlissingena22:59
Essenv16:36D186
Mülheim an der Ruhra16:49
v16:51
Oberhausena17:00
v17:02
Wesela17:25
v17:5037
Büderich|via
Menzelen-Ginderich|via
Birten|via
Xantenv18:14
Labbeck|via
Uedemerbruch|via
Uedemerfeld|via
Uedemv18:30
Gocha18:40
v18:50
Asperden|via
Hassum|via
Gennepa18:24
v18:32
Oeffelt|via
Kruispunt Beugena18:39
v18:40
Haps|via
Millv18:51
Zeeland|via
Udenv19:05
Veghelv19:14
Eerde|via
Schijndelv19:24
Liempde|via
Boxtela19:35
199 Brussel-Noord (11:53) → Altona Hbf. (0:30 +1)
ABC - - Antwerpen (13:13) → Bremen (22:25)
(het is ons onbekend of dit een apart rijtuig was)
Antwerpenv13:13trein 199
Roosendaalv14:33
Bredav14:56
Gilze-Rijen|via
Tilburga15:16
v15:17
Oisterwijkv15:27
Boxtela15:37
v15:40
Liempde|via
Schijndelv15:51
Eerde|via
Veghelv16:00
Udenv16:08
Zeeland|via
Millv16:20
Haps|via
Kruispunt Beugen|via
Oeffelt|via
Gennepa16:33
v16:35
Hassum|via
Asperden|via
Gocha17:28
v17:37
Uedemv17:46
Uedemerfeld|via
Uedemerbruch|via
Labbeck|via
Xantenv18:00
Birten|via
Menzelen-Ginderich|via
Büderich|via
Wesela18:19
v18:29
Hervest-Dorstena18:51
v18:52
Halterna19:08
v19:21trein D99
Münstera19:54
v20:00
Lengerich|via
Osnabrücka20:40
v20:47
Diepholz|via
Bremena22:25
ABC - - Antwerpen (13:13) → Altona Hbf. (0:30 +1)
(het is ons onbekend of dit een apart rijtuig was)
Antwerpenv13:13trein 199
Roosendaalv14:33
Bredav14:56
Gilze-Rijen|via
Tilburga15:16
v15:17
Oisterwijkv15:27
Boxtela15:37
v15:40
Liempde|via
Schijndelv15:51
Eerde|via
Veghelv16:00
Udenv16:08
Zeeland|via
Millv16:20
Haps|via
Kruispunt Beugen|via
Oeffelt|via
Gennepa16:33
v16:35
Hassum|via
Asperden|via
Gocha17:28
v17:37
Uedemv17:46
Uedemerfeld|via
Uedemerbruch|via
Labbeck|via
Xantenv18:00
Birten|via
Menzelen-Ginderich|via
Büderich|via
Wesela18:19
v18:29
Hervest-Dorstena18:51
v18:52
Halterna19:08
v19:21trein D99
Münstera19:54
v20:00
Lengerich|via
Osnabrücka20:40
v20:47
Diepholz|via
Bremena22:25
v22:31
Rotenburg|via
Harburga23:51
Hamburg Hbf.a0:09 +1
Hamburg Dammtora0:21 +1
Hamburg Sternschanze|via
Altona Holstenstraße|via
Altona Hbf.a0:30 +1
ABC - - Brussel-Noord (11:53) → Bremen (22:25)
(het is ons onbekend of dit een apart rijtuig was)
Brussel-Noordv11:53trein 199
Antwerpenv13:13
Roosendaalv14:33
Bredav14:56
Gilze-Rijen|via
Tilburga15:16
v15:17
Oisterwijkv15:27
Boxtela15:37
v15:40
Liempde|via
Schijndelv15:51
Eerde|via
Veghelv16:00
Udenv16:08
Zeeland|via
Millv16:20
Haps|via
Kruispunt Beugen|via
Oeffelt|via
Gennepa16:33
v16:35
Hassum|via
Asperden|via
Gocha17:28
v17:37
Uedemv17:46
Uedemerfeld|via
Uedemerbruch|via
Labbeck|via
Xantenv18:00
Birten|via
Menzelen-Ginderich|via
Büderich|via
Wesela18:19
v18:29
Hervest-Dorstena18:51
v18:52
Halterna19:08
v19:21trein D99
Münstera19:54
v20:00
Lengerich|via
Osnabrücka20:40
v20:47
Diepholz|via
Bremena22:25
ABC - - Brussel-Noord (11:53) → Altona Hbf. (0:30 +1)
(het is ons onbekend of dit een apart rijtuig was)
Brussel-Noordv11:53trein 199
Antwerpenv13:13
Roosendaalv14:33
Bredav14:56
Gilze-Rijen|via
Tilburga15:16
v15:17
Oisterwijkv15:27
Boxtela15:37
v15:40
Liempde|via
Schijndelv15:51
Eerde|via
Veghelv16:00
Udenv16:08
Zeeland|via
Millv16:20
Haps|via
Kruispunt Beugen|via
Oeffelt|via
Gennepa16:33
v16:35
Hassum|via
Asperden|via
Gocha17:28
v17:37
Uedemv17:46
Uedemerfeld|via
Uedemerbruch|via
Labbeck|via
Xantenv18:00
Birten|via
Menzelen-Ginderich|via
Büderich|via
Wesela18:19
v18:29
Hervest-Dorstena18:51
v18:52
Halterna19:08
v19:21trein D99
Münstera19:54
v20:00
Lengerich|via
Osnabrücka20:40
v20:47
Diepholz|via
Bremena22:25
v22:31
Rotenburg|via
Harburga23:51
Hamburg Hbf.a0:09 +1
Hamburg Dammtora0:21 +1
Hamburg Sternschanze|via
Altona Holstenstraße|via
Altona Hbf.a0:30 +1
Brussel-Noordv11:53199
Antwerpenv13:13
Roosendaalv14:33
Bredav14:56
Gilze-Rijen|via
Tilburga15:16
v15:17
Oisterwijkv15:27
Boxtela15:37
v15:40
Liempde|via
Schijndelv15:51
Eerde|via
Veghelv16:00
Udenv16:08
Zeeland|via
Millv16:20
Haps|via
Kruispunt Beugen|via
Oeffelt|via
Gennepa16:33
v16:35
Hassum|via
Asperden|via
Gocha17:28
v17:37
Uedemv17:46
Uedemerfeld|via
Uedemerbruch|via
Labbeck|via
Xantenv18:00
Birten|via
Menzelen-Ginderich|via
Büderich|via
Wesela18:19
v18:29
Hervest-Dorstena18:51
v18:52
Halterna19:08
v19:21D99
Münstera19:54
v20:00
Lengerich|via
Osnabrücka20:40
v20:47
Diepholz|via
Bremena22:25
v22:31
Rotenburg|via
Harburga23:51
Hamburg Hbf.a0:09 +1
Hamburg Dammtora0:21 +1
Hamburg Sternschanze|via
Altona Holstenstraße|via
Altona Hbf.a0:30 +1
D116 Wien (21:40) / Berlin Ost (12:56 +1) / Altona Hbf. (14:48 +1) → Vlissingen (23:38 +1)
Lv - Duitsche Post - Berlin Ost (12:56 +1) → Vlissingen (23:38 +1)
Berlin Ostv12:56 +1trein D116
Berlin Alexanderplatzv13:02 +1
Berlin Friedrichstraßev13:13 +1
Berlin Zoologischer Gartenv13:25 +1
Stendal|via
Lehrte|via
Hannovera16:27 +1
v16:32 +1
Minden|via
Löhne|via
Osnabrücka18:16 +1
v18:31 +1
Lengerich|via
Münstera19:09 +1
v19:10 +1
Haltern|via
Hervest-Dorsten|via
Wesela20:12 +1
v20:26 +1
Büderich|via
Menzelen-Ginderich|via
Birten|via
Xanten|via
Labbeck|via
Uedemerbruch|via
Uedemerfeld|via
Uedem|via
Gocha21:06 +1
v21:08 +1
Asperden|via
Hassum|via
Gennepa20:42 +1
v20:52 +1
Oeffelt|via
Kruispunt Beugen|via
Haps|via
Mill|via
Zeeland|via
Uden|via
Veghel|via
Eerde|via
Schijndel|via
Liempde|via
Boxtela21:39 +1
v21:43 +1
Oisterwijk|via
Tilburg|via
Gilze-Rijen|via
Breda|via
Roosendaala22:36 +1
v22:38 +1
Bergen op Zoom|via
Kruiningen-Yerseke|via
Goes|via
Middelburg|via
Vlissingena23:38 +1
D - NBDS - Berlin Ost (12:56 +1) → Vlissingen (23:38 +1)
Berlin Ostv12:56 +1trein D116
Berlin Alexanderplatzv13:02 +1
Berlin Friedrichstraßev13:13 +1
Berlin Zoologischer Gartenv13:25 +1
Stendal|via
Lehrte|via
Hannovera16:27 +1
v16:32 +1
Minden|via
Löhne|via
Osnabrücka18:16 +1
v18:31 +1
Lengerich|via
Münstera19:09 +1
v19:10 +1
Haltern|via
Hervest-Dorsten|via
Wesela20:12 +1
v20:26 +1
Büderich|via
Menzelen-Ginderich|via
Birten|via
Xanten|via
Labbeck|via
Uedemerbruch|via
Uedemerfeld|via
Uedem|via
Gocha21:06 +1
v21:08 +1
Asperden|via
Hassum|via
Gennepa20:42 +1
v20:52 +1
Oeffelt|via
Kruispunt Beugen|via
Haps|via
Mill|via
Zeeland|via
Uden|via
Veghel|via
Eerde|via
Schijndel|via
Liempde|via
Boxtela21:39 +1
v21:43 +1
Oisterwijk|via
Tilburg|via
Gilze-Rijen|via
Breda|via
Roosendaala22:36 +1
v22:38 +1
Bergen op Zoom|via
Kruiningen-Yerseke|via
Goes|via
Middelburg|via
Vlissingena23:38 +1
ABd - SS - Berlin Ost (12:56 +1) → Vlissingen (23:38 +1)
Berlin Ostv12:56 +1trein D116
Berlin Alexanderplatzv13:02 +1
Berlin Friedrichstraßev13:13 +1
Berlin Zoologischer Gartenv13:25 +1
Stendal|via
Lehrte|via
Hannovera16:27 +1
v16:32 +1
Minden|via
Löhne|via
Osnabrücka18:16 +1
v18:31 +1
Lengerich|via
Münstera19:09 +1
v19:10 +1
Haltern|via
Hervest-Dorsten|via
Wesela20:12 +1
v20:26 +1
Büderich|via
Menzelen-Ginderich|via
Birten|via
Xanten|via
Labbeck|via
Uedemerbruch|via
Uedemerfeld|via
Uedem|via
Gocha21:06 +1
v21:08 +1
Asperden|via
Hassum|via
Gennepa20:42 +1
v20:52 +1
Oeffelt|via
Kruispunt Beugen|via
Haps|via
Mill|via
Zeeland|via
Uden|via
Veghel|via
Eerde|via
Schijndel|via
Liempde|via
Boxtela21:39 +1
v21:43 +1
Oisterwijk|via
Tilburg|via
Gilze-Rijen|via
Breda|via
Roosendaala22:36 +1
v22:38 +1
Bergen op Zoom|via
Kruiningen-Yerseke|via
Goes|via
Middelburg|via
Vlissingena23:38 +1
ABd - SS - Berlin Ost (12:56 +1) → Vlissingen (23:38 +1)
Berlin Ostv12:56 +1trein D116
Berlin Alexanderplatzv13:02 +1
Berlin Friedrichstraßev13:13 +1
Berlin Zoologischer Gartenv13:25 +1
Stendal|via
Lehrte|via
Hannovera16:27 +1
v16:32 +1
Minden|via
Löhne|via
Osnabrücka18:16 +1
v18:31 +1
Lengerich|via
Münstera19:09 +1
v19:10 +1
Haltern|via
Hervest-Dorsten|via
Wesela20:12 +1
v20:26 +1
Büderich|via
Menzelen-Ginderich|via
Birten|via
Xanten|via
Labbeck|via
Uedemerbruch|via
Uedemerfeld|via
Uedem|via
Gocha21:06 +1
v21:08 +1
Asperden|via
Hassum|via
Gennepa20:42 +1
v20:52 +1
Oeffelt|via
Kruispunt Beugen|via
Haps|via
Mill|via
Zeeland|via
Uden|via
Veghel|via
Eerde|via
Schijndel|via
Liempde|via
Boxtela21:39 +1
v21:43 +1
Oisterwijk|via
Tilburg|via
Gilze-Rijen|via
Breda|via
Roosendaala22:36 +1
v22:38 +1
Bergen op Zoom|via
Kruiningen-Yerseke|via
Goes|via
Middelburg|via
Vlissingena23:38 +1
ABd - SS - Berlin Ost (12:56 +1) → Vlissingen (23:38 +1)
Berlin Ostv12:56 +1trein D116
Berlin Alexanderplatzv13:02 +1
Berlin Friedrichstraßev13:13 +1
Berlin Zoologischer Gartenv13:25 +1
Stendal|via
Lehrte|via
Hannovera16:27 +1
v16:32 +1
Minden|via
Löhne|via
Osnabrücka18:16 +1
v18:31 +1
Lengerich|via
Münstera19:09 +1
v19:10 +1
Haltern|via
Hervest-Dorsten|via
Wesela20:12 +1
v20:26 +1
Büderich|via
Menzelen-Ginderich|via
Birten|via
Xanten|via
Labbeck|via
Uedemerbruch|via
Uedemerfeld|via
Uedem|via
Gocha21:06 +1
v21:08 +1
Asperden|via
Hassum|via
Gennepa20:42 +1
v20:52 +1
Oeffelt|via
Kruispunt Beugen|via
Haps|via
Mill|via
Zeeland|via
Uden|via
Veghel|via
Eerde|via
Schijndel|via
Liempde|via
Boxtela21:39 +1
v21:43 +1
Oisterwijk|via
Tilburg|via
Gilze-Rijen|via
Breda|via
Roosendaala22:36 +1
v22:38 +1
Bergen op Zoom|via
Kruiningen-Yerseke|via
Goes|via
Middelburg|via
Vlissingena23:38 +1
R - CIWL - Berlin Ost (12:56 +1) → Vlissingen (23:38 +1)
Berlin Ostv12:56 +1trein D116
Berlin Alexanderplatzv13:02 +1
Berlin Friedrichstraßev13:13 +1
Berlin Zoologischer Gartenv13:25 +1
Stendal|via
Lehrte|via
Hannovera16:27 +1
v16:32 +1
Minden|via
Löhne|via
Osnabrücka18:16 +1
v18:31 +1
Lengerich|via
Münstera19:09 +1
v19:10 +1
Haltern|via
Hervest-Dorsten|via
Wesela20:12 +1
v20:26 +1
Büderich|via
Menzelen-Ginderich|via
Birten|via
Xanten|via
Labbeck|via
Uedemerbruch|via
Uedemerfeld|via
Uedem|via
Gocha21:06 +1
v21:08 +1
Asperden|via
Hassum|via
Gennepa20:42 +1
v20:52 +1
Oeffelt|via
Kruispunt Beugen|via
Haps|via
Mill|via
Zeeland|via
Uden|via
Veghel|via
Eerde|via
Schijndel|via
Liempde|via
Boxtela21:39 +1
v21:43 +1
Oisterwijk|via
Tilburg|via
Gilze-Rijen|via
Breda|via
Roosendaala22:36 +1
v22:38 +1
Bergen op Zoom|via
Kruiningen-Yerseke|via
Goes|via
Middelburg|via
Vlissingena23:38 +1
ABDd - KED Altona of SS - Altona Hbf. (14:48 +1) → Vlissingen (23:38 +1)
Altona Hbf.v14:48 +1trein D158
Altona Holstenstraße|via
Hamburg Sternschanze|via
Hamburg Dammtorv14:56 +1
Hamburg Hbf.a15:00 +1
v15:08 +1
Harburga15:24 +1
v15:25 +1
Rotenburg|via
Bremena16:39 +1
v16:41 +1
Diepholz|via
Osnabrücka18:16 +1
v18:31 +1trein D116
Lengerich|via
Münstera19:09 +1
v19:10 +1
Haltern|via
Hervest-Dorsten|via
Wesela20:12 +1
v20:26 +1
Büderich|via
Menzelen-Ginderich|via
Birten|via
Xanten|via
Labbeck|via
Uedemerbruch|via
Uedemerfeld|via
Uedem|via
Gocha21:06 +1
v21:08 +1
Asperden|via
Hassum|via
Gennepa20:42 +1
v20:52 +1
Oeffelt|via
Kruispunt Beugen|via
Haps|via
Mill|via
Zeeland|via
Uden|via
Veghel|via
Eerde|via
Schijndel|via
Liempde|via
Boxtela21:39 +1
v21:43 +1
Oisterwijk|via
Tilburg|via
Gilze-Rijen|via
Breda|via
Roosendaala22:36 +1
v22:38 +1
Bergen op Zoom|via
Kruiningen-Yerseke|via
Goes|via
Middelburg|via
Vlissingena23:38 +1
ABd - SS - Altona Hbf. (14:48 +1) → Vlissingen (23:38 +1)
Altona Hbf.v14:48 +1trein D158
Altona Holstenstraße|via
Hamburg Sternschanze|via
Hamburg Dammtorv14:56 +1
Hamburg Hbf.a15:00 +1
v15:08 +1
Harburga15:24 +1
v15:25 +1
Rotenburg|via
Bremena16:39 +1
v16:41 +1
Diepholz|via
Osnabrücka18:16 +1
v18:31 +1trein D116
Lengerich|via
Münstera19:09 +1
v19:10 +1
Haltern|via
Hervest-Dorsten|via
Wesela20:12 +1
v20:26 +1
Büderich|via
Menzelen-Ginderich|via
Birten|via
Xanten|via
Labbeck|via
Uedemerbruch|via
Uedemerfeld|via
Uedem|via
Gocha21:06 +1
v21:08 +1
Asperden|via
Hassum|via
Gennepa20:42 +1
v20:52 +1
Oeffelt|via
Kruispunt Beugen|via
Haps|via
Mill|via
Zeeland|via
Uden|via
Veghel|via
Eerde|via
Schijndel|via
Liempde|via
Boxtela21:39 +1
v21:43 +1
Oisterwijk|via
Tilburg|via
Gilze-Rijen|via
Breda|via
Roosendaala22:36 +1
v22:38 +1
Bergen op Zoom|via
Kruiningen-Yerseke|via
Goes|via
Middelburg|via
Vlissingena23:38 +1
ABd - Sachsische Staatsbahnen - Wien (21:40) → Vlissingen (23:38 +1)
Wienv21:40trein o7
Hollabrunn|via
Znojmoa23:16
v23:22
Šumná|via
Moravské Budějovice|via
Okříšky|via
Jihlava městoa1:19 +1
v1:21 +1
Havlíčkův Broda1:46 +1
v1:51 +1
Světlá nad Sázavou|via
Golčův Jeníkov město|via
Čáslavv2:51 +1
Kutná Hora-Sedlecv3:02 +1
Kolína3:13 +1
v3:14 +1
Velký Oseka3:23 +1
v3:28 +1
Nymburka3:43 +1
v3:44 +1
Lysá nad Labema3:57 +1
v3:58 +1
Vsetat-Privor|via
Mělník|via
Litoměřice městov5:01 +1
Ústí nad Labem-Střekova5:23 +1
v5:26 +1
Velké Březno|via
Děčín východa5:50 +1
v6:07 +1trein D51
Schandaua6:31 +1
v6:32 +1
Pirna|via
Dresdena7:08 +1
v8:00 +1trein D4
Dresden-Neustadta8:06 +1
v8:08 +1
Priestewitzv8:36 +1
Riesaa8:52 +1
v8:53 +1
Oschatzv9:07 +1
Wurzenv9:30 +1
Leipziga9:55 +1
v10:35 +1trein D144
Bitterfelda11:06 +1
v11:07 +1
Dessaua11:29 +1
v11:31 +1
Roßlaua11:38 +1
v11:39 +1
Zerbsta11:52 +1
v11:53 +1
Magdeburga12:34 +1
v12:43 +1
Eilslebena13:14 +1
v13:15 +1
Helmstedtv13:33 +1
Königslutterv13:49 +1
Braunschweiga14:11 +1
v14:19 +1
Lehrtea15:00 +1
v15:02 +1
Hannovera15:18 +1
v15:43 +1trein D16
Minden|via
Löhne|via
Bielefelda17:06 +1
v17:08 +1
Hamma18:02 +1
v18:03 +1
Dortmunda18:28 +1
v18:43 +1trein D36
Langendreer|via
Bochum Süda19:02 +1
v19:03 +1
Essena19:17 +1
v19:26 +1
Mülheim an der Ruhra19:39 +1
v19:40 +1
Oberhausena19:49 +1
v19:52 +1
Wesela20:16 +1
v20:26 +1trein D116
Büderich|via
Menzelen-Ginderich|via
Birten|via
Xanten|via
Labbeck|via
Uedemerbruch|via
Uedemerfeld|via
Uedem|via
Gocha21:06 +1
v21:08 +1
Asperden|via
Hassum|via
Gennepa20:42 +1
v20:52 +1
Oeffelt|via
Kruispunt Beugen|via
Haps|via
Mill|via
Zeeland|via
Uden|via
Veghel|via
Eerde|via
Schijndel|via
Liempde|via
Boxtela21:39 +1
v21:43 +1
Oisterwijk|via
Tilburg|via
Gilze-Rijen|via
Breda|via
Roosendaala22:36 +1
v22:38 +1
Bergen op Zoom|via
Kruiningen-Yerseke|via
Goes|via
Middelburg|via
Vlissingena23:38 +1
Berlin Ostv12:56 +1D116
Berlin Alexanderplatzv13:02 +1
Berlin Friedrichstraßev13:13 +1
Berlin Zoologischer Gartenv13:25 +1
Stendal|via
Lehrte|via
Hannovera16:27 +1
v16:32 +1
Minden|via
Löhne|via
Osnabrücka18:16 +1
Altona Hbf.v14:48 +1D158
Altona Holstenstraße|via
Hamburg Sternschanze|via
Hamburg Dammtorv14:56 +1
Hamburg Hbf.a15:00 +1
v15:08 +1
Harburga15:24 +1
v15:25 +1
Rotenburg|via
Bremena16:39 +1
v16:41 +1
Diepholz|via
a18:16 +1
v18:31 +1
Lengerich|via
Münstera19:09 +1
v19:10 +1
Haltern|via
Hervest-Dorsten|via
Wesela20:12 +1
Wienv21:40o7
Hollabrunn|via
Znojmoa23:16
v23:22
Šumná|via
Moravské Budějovice|via
Okříšky|via
Jihlava městoa1:19 +1
v1:21 +1
Havlíčkův Broda1:46 +1
v1:51 +1
Světlá nad Sázavou|via
Golčův Jeníkov město|via
Čáslavv2:51 +1
Kutná Hora-Sedlecv3:02 +1
Kolína3:13 +1
v3:14 +1
Velký Oseka3:23 +1
v3:28 +1
Nymburka3:43 +1
v3:44 +1
Lysá nad Labema3:57 +1
v3:58 +1
Vsetat-Privor|via
Mělník|via
Litoměřice městov5:01 +1
Ústí nad Labem-Střekova5:23 +1
v5:26 +1
Velké Březno|via
Děčín východa5:50 +1
v6:07 +1D51
Schandaua6:31 +1
v6:32 +1
Pirna|via
Dresdena7:08 +1
v8:00 +1D4
Dresden-Neustadta8:06 +1
v8:08 +1
Priestewitzv8:36 +1
Riesaa8:52 +1
v8:53 +1
Oschatzv9:07 +1
Wurzenv9:30 +1
Leipziga9:55 +1
v10:35 +1D144
Bitterfelda11:06 +1
v11:07 +1
Dessaua11:29 +1
v11:31 +1
Roßlaua11:38 +1
v11:39 +1
Zerbsta11:52 +1
v11:53 +1
Magdeburga12:34 +1
v12:43 +1
Eilslebena13:14 +1
v13:15 +1
Helmstedtv13:33 +1
Königslutterv13:49 +1
Braunschweiga14:11 +1
v14:19 +1
Lehrtea15:00 +1
v15:02 +1
Hannovera15:18 +1
v15:43 +1D16
Minden|via
Löhne|via
Bielefelda17:06 +1
v17:08 +1
Hamma18:02 +1
v18:03 +1
Dortmunda18:28 +1
v18:43 +1D36
Langendreer|via
Bochum Süda19:02 +1
v19:03 +1
Essena19:17 +1
v19:26 +1
Mülheim an der Ruhra19:39 +1
v19:40 +1
Oberhausena19:49 +1
v19:52 +1
a20:16 +1
v20:26 +1
Büderich|via
Menzelen-Ginderich|via
Birten|via
Xanten|via
Labbeck|via
Uedemerbruch|via
Uedemerfeld|via
Uedem|via
Gocha21:06 +1
v21:08 +1
Asperden|via
Hassum|via
Gennepa20:42 +1
v20:52 +1
Oeffelt|via
Kruispunt Beugen|via
Haps|via
Mill|via
Zeeland|via
Uden|via
Veghel|via
Eerde|via
Schijndel|via
Liempde|via
Boxtela21:39 +1
v21:43 +1
Oisterwijk|via
Tilburg|via
Gilze-Rijen|via
Breda|via
Roosendaala22:36 +1
v22:38 +1
Bergen op Zoom|via
Kruiningen-Yerseke|via
Goes|via
Middelburg|via
Vlissingena23:38 +1
D171 Trieste (20:40) / Friedrichshafen Hafen (8:46 +1) / Basel Badischer Bhf. (10:00 +1) / Barmen-Rittershausen (18:29 +1) → Vlissingen (23:52 +1)
Lv - SS - Goch (21:22 +1) → Vlissingen (23:52 +1)
Gochv21:22 +1trein D171
Asperden|via
Hassum|via
Gennepa20:56 +1
v21:06 +1
Oeffelt|via
Kruispunt Beugen|via
Haps|via
Mill|via
Zeeland|via
Uden|via
Veghel|via
Eerde|via
Schijndel|via
Liempde|via
Boxtela21:54 +1
v21:57 +1
Oisterwijk|via
Tilburg|via
Gilze-Rijen|via
Breda|via
Roosendaala22:50 +1
v22:52 +1
Bergen op Zoom|via
Kruiningen-Yerseke|via
Goes|via
Middelburg|via
Vlissingena23:52 +1
ABd - SS - Barmen-Rittershausen (18:29 +1) → Vlissingen (23:52 +1)
Barmen-Rittershausenv18:29 +1trein p322
Barmena18:33 +1
v18:34 +1
Elberfelda18:40 +1
v18:42 +1
Vohwinkela18:51 +1
v18:52 +1
Erkrath|via
Düsseldorfa19:14 +1
v19:57 +1trein D171
Krefelda20:25 +1
v20:29 +1
Gocha21:11 +1
v21:22 +1
Asperden|via
Hassum|via
Gennepa20:56 +1
v21:06 +1
Oeffelt|via
Kruispunt Beugen|via
Haps|via
Mill|via
Zeeland|via
Uden|via
Veghel|via
Eerde|via
Schijndel|via
Liempde|via
Boxtela21:54 +1
v21:57 +1
Oisterwijk|via
Tilburg|via
Gilze-Rijen|via
Breda|via
Roosendaala22:50 +1
v22:52 +1
Bergen op Zoom|via
Kruiningen-Yerseke|via
Goes|via
Middelburg|via
Vlissingena23:52 +1
ABd - SS - Friedrichshafen Hafen (8:46 +1) → Vlissingen (23:52 +1)
Friedrichshafen Hafenv8:46 +1trein w52
Friedrichshafen Stadtv8:51 +1
Ravensburga9:08 +1
v9:10 +1
Aulendorfa9:34 +1
v9:37 +1
Biberacha9:59 +1
v10:01 +1
Laupheim Westv10:15 +1
Ulma10:35 +1
v10:48 +1
Geislingen|via
Göppingenv11:38 +1
Plochingen|via
Esslingen|via
Cannstatt|via
Stuttgarta12:16 +1
v12:22 +1
Ludwigsburgv12:39 +1
Bietigheim-Bissingena12:48 +1
v12:50 +1
Mühlackera13:09 +1
v13:10 +1
Brettena13:27 +1
v13:28 +1
Bruchsala13:45 +1
v13:47 +1trein b199
Heidelberga14:14 +1
v14:19 +1
Mannheima14:37 +1
v14:51 +1trein D163
Mainza15:59 +1
v16:02 +1
Bingen Stadtv16:29 +1
Bingen Hbf.a16:33 +1
v16:34 +1
Koblenza17:28 +1
v17:38 +1trein D171
Bonna18:32 +1
v18:33 +1
Kölna19:07 +1
v19:14 +1
Düsseldorfa19:50 +1
v19:57 +1
Krefelda20:25 +1
v20:29 +1
Gocha21:11 +1
v21:22 +1
Asperden|via
Hassum|via
Gennepa20:56 +1
v21:06 +1
Oeffelt|via
Kruispunt Beugen|via
Haps|via
Mill|via
Zeeland|via
Uden|via
Veghel|via
Eerde|via
Schijndel|via
Liempde|via
Boxtela21:54 +1
v21:57 +1
Oisterwijk|via
Tilburg|via
Gilze-Rijen|via
Breda|via
Roosendaala22:50 +1
v22:52 +1
Bergen op Zoom|via
Kruiningen-Yerseke|via
Goes|via
Middelburg|via
Vlissingena23:52 +1
ABd - Badische Staatsbahnen - Basel Badischer Bhf. (10:00 +1) → Vlissingen (23:52 +1)
Basel Badischer Bhf.v10:00 +1trein D163
Müllheima11:14 +1
v11:15 +1
Freiburga11:40 +1
v11:45 +1
Denzlingenv11:51 +1
Emmendingenv12:02 +1
Lahr-Dinglinga12:26 +1
v12:27 +1
Offenburga12:43 +1
v12:54 +1
Appenweier|via
Baden-Oosa13:25 +1
v13:26 +1
Karlsruhea13:50 +1
v13:58 +1
Graben-Neudorf|via
Schwetzingen|via
Mannheima14:44 +1
v14:51 +1
Mainza15:59 +1
v16:02 +1
Bingen Stadtv16:29 +1
Bingen Hbf.a16:33 +1
v16:34 +1
Koblenza17:28 +1
v17:38 +1trein D171
Bonna18:32 +1
v18:33 +1
Kölna19:07 +1
v19:14 +1
Düsseldorfa19:50 +1
v19:57 +1
Krefelda20:25 +1
v20:29 +1
Gocha21:11 +1
v21:22 +1
Asperden|via
Hassum|via
Gennepa20:56 +1
v21:06 +1
Oeffelt|via
Kruispunt Beugen|via
Haps|via
Mill|via
Zeeland|via
Uden|via
Veghel|via
Eerde|via
Schijndel|via
Liempde|via
Boxtela21:54 +1
v21:57 +1
Oisterwijk|via
Tilburg|via
Gilze-Rijen|via
Breda|via
Roosendaala22:50 +1
v22:52 +1
Bergen op Zoom|via
Kruiningen-Yerseke|via
Goes|via
Middelburg|via
Vlissingena23:52 +1
R - CIWL - Basel Badischer Bhf. (10:00 +1) → Vlissingen (23:52 +1)
Basel Badischer Bhf.v10:00 +1trein D163
Müllheima11:14 +1
v11:15 +1
Freiburga11:40 +1
v11:45 +1
Denzlingenv11:51 +1
Emmendingenv12:02 +1
Lahr-Dinglinga12:26 +1
v12:27 +1
Offenburga12:43 +1
v12:54 +1
Appenweier|via
Baden-Oosa13:25 +1
v13:26 +1
Karlsruhea13:50 +1
v13:58 +1
Graben-Neudorf|via
Schwetzingen|via
Mannheima14:44 +1
v14:51 +1
Mainza15:59 +1
v16:02 +1
Bingen Stadtv16:29 +1
Bingen Hbf.a16:33 +1
v16:34 +1
Koblenza17:28 +1
v17:38 +1trein D171
Bonna18:32 +1
v18:33 +1
Kölna19:07 +1
v19:14 +1
Düsseldorfa19:50 +1
v19:57 +1
Krefelda20:25 +1
v20:29 +1
Gocha21:11 +1
v21:22 +1
Asperden|via
Hassum|via
Gennepa20:56 +1
v21:06 +1
Oeffelt|via
Kruispunt Beugen|via
Haps|via
Mill|via
Zeeland|via
Uden|via
Veghel|via
Eerde|via
Schijndel|via
Liempde|via
Boxtela21:54 +1
v21:57 +1
Oisterwijk|via
Tilburg|via
Gilze-Rijen|via
Breda|via
Roosendaala22:50 +1
v22:52 +1
Bergen op Zoom|via
Kruiningen-Yerseke|via
Goes|via
Middelburg|via
Vlissingena23:52 +1
ABd - SS - Trieste (20:40) → Vlissingen (23:52 +1)
Triestev20:40trein o706
Opicinav21:11
Stanjel-Kobdijv21:30
Nova Goricaa22:00
v22:04
St. Lucija-Tolminv22:44
Bohinjska Bistricav23:29
Bledv23:51
Jesenicea0:05 +1
v0:11 +1
Rosenbacha0:27 +1
v0:28 +1
Faak|via
Villacha0:56 +1
v1:06 +1
Spittala1:42 +1
v1:45 +1
Mallnitzv2:59 +1
Böckstein|via
Bad Gasteina3:19 +1
v3:20 +1
Bad Hofgasteinv3:31 +1
Schwarzach-St. Veita3:59 +1
v4:00 +1
Bischofshofena4:16 +1
v4:22 +1
Salzburga5:21 +1
v5:40 +1trein b128
Freilassing|via
Laufen|via
Mühldorfa6:46 +1
v6:48 +1
Dorfen|via
München Ost|via
Münchena8:02 +1
v9:00 +1trein D57
Ansbach|via
Würzburga12:25 +1
v12:31 +1
Gemünden|via
Lohr am Main|via
Laufach|via
Aschaffenburga13:48 +1
v13:50 +1
Hanau Osta14:10 +1
v14:23 +1trein D171
Frankfurt a.M. Osta14:42 +1
Frankfurt a.M. Süd|via
Frankfurt a.M.a14:55 +1
v15:02 +1
Frankfurt a.M. Höchst|via
Mainz-Kastela15:31 +1
v15:32 +1
Wiesbadena15:45 +1
v15:55 +1
Rüdesheima16:24 +1
v16:25 +1
Koblenza17:25 +1
v17:38 +1
Bonna18:32 +1
v18:33 +1
Kölna19:07 +1
v19:14 +1
Düsseldorfa19:50 +1
v19:57 +1
Krefelda20:25 +1
v20:29 +1
Gocha21:11 +1
v21:22 +1
Asperden|via
Hassum|via
Gennepa20:56 +1
v21:06 +1
Oeffelt|via
Kruispunt Beugen|via
Haps|via
Mill|via
Zeeland|via
Uden|via
Veghel|via
Eerde|via
Schijndel|via
Liempde|via
Boxtela21:54 +1
v21:57 +1
Oisterwijk|via
Tilburg|via
Gilze-Rijen|via
Breda|via
Roosendaala22:50 +1
v22:52 +1
Bergen op Zoom|via
Kruiningen-Yerseke|via
Goes|via
Middelburg|via
Vlissingena23:52 +1
ABd - KED Frankfort - Hanau Ost (14:23 +1) → Vlissingen (23:52 +1)
Hanau Ostv14:23 +1trein D171
Frankfurt a.M. Osta14:42 +1
Frankfurt a.M. Süd|via
Frankfurt a.M.a14:55 +1
v15:02 +1
Frankfurt a.M. Höchst|via
Mainz-Kastela15:31 +1
v15:32 +1
Wiesbadena15:45 +1
v15:55 +1
Rüdesheima16:24 +1
v16:25 +1
Koblenza17:25 +1
v17:38 +1
Bonna18:32 +1
v18:33 +1
Kölna19:07 +1
v19:14 +1
Düsseldorfa19:50 +1
v19:57 +1
Krefelda20:25 +1
v20:29 +1
Gocha21:11 +1
v21:22 +1
Asperden|via
Hassum|via
Gennepa20:56 +1
v21:06 +1
Oeffelt|via
Kruispunt Beugen|via
Haps|via
Mill|via
Zeeland|via
Uden|via
Veghel|via
Eerde|via
Schijndel|via
Liempde|via
Boxtela21:54 +1
v21:57 +1
Oisterwijk|via
Tilburg|via
Gilze-Rijen|via
Breda|via
Roosendaala22:50 +1
v22:52 +1
Bergen op Zoom|via
Kruiningen-Yerseke|via
Goes|via
Middelburg|via
Vlissingena23:52 +1
D - NBDS - Hanau Ost (14:23 +1) → Vlissingen (23:52 +1)
Hanau Ostv14:23 +1trein D171
Frankfurt a.M. Osta14:42 +1
Frankfurt a.M. Süd|via
Frankfurt a.M.a14:55 +1
v15:02 +1
Frankfurt a.M. Höchst|via
Mainz-Kastela15:31 +1
v15:32 +1
Wiesbadena15:45 +1
v15:55 +1
Rüdesheima16:24 +1
v16:25 +1
Koblenza17:25 +1
v17:38 +1
Bonna18:32 +1
v18:33 +1
Kölna19:07 +1
v19:14 +1
Düsseldorfa19:50 +1
v19:57 +1
Krefelda20:25 +1
v20:29 +1
Gocha21:11 +1
v21:22 +1
Asperden|via
Hassum|via
Gennepa20:56 +1
v21:06 +1
Oeffelt|via
Kruispunt Beugen|via
Haps|via
Mill|via
Zeeland|via
Uden|via
Veghel|via
Eerde|via
Schijndel|via
Liempde|via
Boxtela21:54 +1
v21:57 +1
Oisterwijk|via
Tilburg|via
Gilze-Rijen|via
Breda|via
Roosendaala22:50 +1
v22:52 +1
Bergen op Zoom|via
Kruiningen-Yerseke|via
Goes|via
Middelburg|via
Vlissingena23:52 +1
Triestev20:40o706
Opicinav21:11
Stanjel-Kobdijv21:30
Nova Goricaa22:00
v22:04
St. Lucija-Tolminv22:44
Bohinjska Bistricav23:29
Bledv23:51
Jesenicea0:05 +1
v0:11 +1
Rosenbacha0:27 +1
v0:28 +1
Faak|via
Villacha0:56 +1
v1:06 +1
Spittala1:42 +1
v1:45 +1
Mallnitzv2:59 +1
Böckstein|via
Bad Gasteina3:19 +1
v3:20 +1
Bad Hofgasteinv3:31 +1
Schwarzach-St. Veita3:59 +1
v4:00 +1
Bischofshofena4:16 +1
v4:22 +1
Salzburga5:21 +1
v5:40 +1b128
Freilassing|via
Laufen|via
Mühldorfa6:46 +1
v6:48 +1
Dorfen|via
München Ost|via
Münchena8:02 +1
v9:00 +1D57
Ansbach|via
Würzburga12:25 +1
v12:31 +1
Gemünden|via
Lohr am Main|via
Laufach|via
Aschaffenburga13:48 +1
v13:50 +1
Hanau Osta14:10 +1
v14:23 +1D171
Frankfurt a.M. Osta14:42 +1
Frankfurt a.M. Süd|via
Frankfurt a.M.a14:55 +1
v15:02 +1
Frankfurt a.M. Höchst|via
Mainz-Kastela15:31 +1
v15:32 +1
Wiesbadena15:45 +1
v15:55 +1
Rüdesheima16:24 +1
v16:25 +1
Koblenza17:25 +1
Basel Badischer Bhf.v10:00 +1D163
Müllheima11:14 +1
v11:15 +1
Freiburga11:40 +1
v11:45 +1
Denzlingenv11:51 +1
Emmendingenv12:02 +1
Lahr-Dinglinga12:26 +1
v12:27 +1
Offenburga12:43 +1
v12:54 +1
Appenweier|via
Baden-Oosa13:25 +1
v13:26 +1
Karlsruhea13:50 +1
v13:58 +1
Graben-Neudorf|via
Schwetzingen|via
Mannheima14:44 +1
Friedrichshafen Hafenv8:46 +1w52
Friedrichshafen Stadtv8:51 +1
Ravensburga9:08 +1
v9:10 +1
Aulendorfa9:34 +1
v9:37 +1
Biberacha9:59 +1
v10:01 +1
Laupheim Westv10:15 +1
Ulma10:35 +1
v10:48 +1
Geislingen|via
Göppingenv11:38 +1
Plochingen|via
Esslingen|via
Cannstatt|via
Stuttgarta12:16 +1
v12:22 +1
Ludwigsburgv12:39 +1
Bietigheim-Bissingena12:48 +1
v12:50 +1
Mühlackera13:09 +1
v13:10 +1
Brettena13:27 +1
v13:28 +1
Bruchsala13:45 +1
v13:47 +1b199
Heidelberga14:14 +1
v14:19 +1
a14:37 +1
v14:51 +1
Mainza15:59 +1
v16:02 +1
Bingen Stadtv16:29 +1
Bingen Hbf.a16:33 +1
v16:34 +1
a17:28 +1
v17:38 +1
Bonna18:32 +1
v18:33 +1
Kölna19:07 +1
v19:14 +1
Düsseldorfa19:50 +1
Barmen-Rittershausenv18:29 +1p322
Barmena18:33 +1
v18:34 +1
Elberfelda18:40 +1
v18:42 +1
Vohwinkela18:51 +1
v18:52 +1
Erkrath|via
a19:14 +1
v19:57 +1
Krefelda20:25 +1
v20:29 +1
Gocha21:11 +1
v21:22 +1
Asperden|via
Hassum|via
Gennepa20:56 +1
v21:06 +1
Oeffelt|via
Kruispunt Beugen|via
Haps|via
Mill|via
Zeeland|via
Uden|via
Veghel|via
Eerde|via
Schijndel|via
Liempde|via
Boxtela21:54 +1
v21:57 +1
Oisterwijk|via
Tilburg|via
Gilze-Rijen|via
Breda|via
Roosendaala22:50 +1
v22:52 +1
Bergen op Zoom|via
Kruiningen-Yerseke|via
Goes|via
Middelburg|via
Vlissingena23:52 +1
D86 Vlissingen (19:00) → Nürnberg (11:27 +1) / Wien (21:36 +1)
D - NBDS - Vlissingen (19:00) → Essen (0:45 +1)
Vlissingenv19:00trein D86
Middelburg|via
Goes|via
Kruiningen-Yerseke|via
Bergen op Zoom|via
Roosendaal|via
Breda|via
Gilze-Rijen|via
Tilburg|via
Oisterwijk|via
Boxtelv21:01
Liempde|via
Schijndel|via
Eerde|via
Veghel|via
Uden|via
Zeeland|via
Mill|via
Haps|via
Kruispunt Beugen|via
Oeffelt|via
Gennepa21:45
v21:48
Hassum|via
Asperden|via
Gocha22:42
v23:02
Uedem|via
Uedemerfeld|via
Uedemerbruch|via
Labbeck|via
Xanten|via
Birten|via
Menzelen-Ginderich|via
Büderich|via
Wesela23:44
v23:46
Oberhausena0:11 +1
v0:22 +1
Mülheim an der Ruhra0:30 +1
v0:34 +1
Essena0:45 +1
R - CIWL - Vlissingen (19:00) → Essen (0:45 +1)
Vlissingenv19:00trein D86
Middelburg|via
Goes|via
Kruiningen-Yerseke|via
Bergen op Zoom|via
Roosendaal|via
Breda|via
Gilze-Rijen|via
Tilburg|via
Oisterwijk|via
Boxtelv21:01
Liempde|via
Schijndel|via
Eerde|via
Veghel|via
Uden|via
Zeeland|via
Mill|via
Haps|via
Kruispunt Beugen|via
Oeffelt|via
Gennepa21:45
v21:48
Hassum|via
Asperden|via
Gocha22:42
v23:02
Uedem|via
Uedemerfeld|via
Uedemerbruch|via
Labbeck|via
Xanten|via
Birten|via
Menzelen-Ginderich|via
Büderich|via
Wesela23:44
v23:46
Oberhausena0:11 +1
v0:22 +1
Mülheim an der Ruhra0:30 +1
v0:34 +1
Essena0:45 +1
ABd - SS - Vlissingen (19:00) → Wien (21:36 +1)
Vlissingenv19:00trein D86
Middelburg|via
Goes|via
Kruiningen-Yerseke|via
Bergen op Zoom|via
Roosendaal|via
Breda|via
Gilze-Rijen|via
Tilburg|via
Oisterwijk|via
Boxtelv21:01
Liempde|via
Schijndel|via
Eerde|via
Veghel|via
Uden|via
Zeeland|via
Mill|via
Haps|via
Kruispunt Beugen|via
Oeffelt|via
Gennepa21:45
v21:48
Hassum|via
Asperden|via
Gocha22:42
v23:02
Uedem|via
Uedemerfeld|via
Uedemerbruch|via
Labbeck|via
Xanten|via
Birten|via
Menzelen-Ginderich|via
Büderich|via
Wesela23:44
v23:46
Oberhausena0:11 +1
v0:22 +1
Mülheim an der Ruhra0:30 +1
v0:34 +1
Essena0:45 +1
v1:07 +1trein D9
Bochum Süda1:21 +1
v1:23 +1
Langendreer|via
Dortmunda1:42 +1
v1:47 +1
Hamma2:13 +1
v2:15 +1
Bielefelda3:05 +1
v3:07 +1
Löhne|via
Mindena3:41 +1
v3:42 +1
Hannovera4:17 +1
v4:37 +1
Lehrte|via
Braunschweiga5:29 +1
v5:37 +1
Königslutter|via
Helmstedt|via
Eilsleben|via
Magdeburga6:46 +1
v7:10 +1trein D157-2
Schönebecka7:25 +1
v7:26 +1
Köthena7:56 +1
v7:57 +1
Hallea8:28 +1
v8:30 +1
Leipziga9:06 +1
v9:32 +1trein D5
Wurzenv9:58 +1
Oschatzv10:21 +1
Riesaa10:32 +1
v10:33 +1
Priestewitz|via
Dresden-Neustadt|via
Dresdena11:20 +1
v11:30 +1trein D62
Pirnaa11:47 +1
v11:48 +1
Schandaua12:09 +1
v12:10 +1
Děčín východa12:39 +1
v12:59 +1trein o4
Velké Březno|via
Ústí nad Labem-Střekova13:25 +1
v13:27 +1
Litoměřice městov13:50 +1
Mělníkv14:26 +1
Vsetat-Privora14:36 +1
v14:39 +1
Lysá nad Labema15:00 +1
v15:01 +1
Nymburka15:15 +1
v15:16 +1
Velký Oseka15:30 +1
v15:35 +1
Kolína15:44 +1
v15:45 +1
Kutná Hora-Sedlecv15:58 +1
Čáslavv16:10 +1
Golčův Jeníkov městov16:27 +1
Světlá nad Sázavou|via
Havlíčkův Broda17:16 +1
v17:26 +1
Jihlava městoa17:53 +1
v17:55 +1
Okříškyv18:28 +1
Moravské Budějovicea19:04 +1
v19:05 +1
Šumná|via
Znojmoa19:47 +1
v19:52 +1
Hollabrunn|via
Wiena21:36 +1
S - CIWL - Vlissingen (19:00) → Dresden (11:20 +1)
Vlissingenv19:00trein D86
Middelburg|via
Goes|via
Kruiningen-Yerseke|via
Bergen op Zoom|via
Roosendaal|via
Breda|via
Gilze-Rijen|via
Tilburg|via
Oisterwijk|via
Boxtelv21:01
Liempde|via
Schijndel|via
Eerde|via
Veghel|via
Uden|via
Zeeland|via
Mill|via
Haps|via
Kruispunt Beugen|via
Oeffelt|via
Gennepa21:45
v21:48
Hassum|via
Asperden|via
Gocha22:42
v23:02
Uedem|via
Uedemerfeld|via
Uedemerbruch|via
Labbeck|via
Xanten|via
Birten|via
Menzelen-Ginderich|via
Büderich|via
Wesela23:44
v23:46
Oberhausena0:11 +1
v0:22 +1
Mülheim an der Ruhra0:30 +1
v0:34 +1
Essena0:45 +1
v1:07 +1trein D9
Bochum Süda1:21 +1
v1:23 +1
Langendreer|via
Dortmunda1:42 +1
v1:47 +1
Hamma2:13 +1
v2:15 +1
Bielefelda3:05 +1
v3:07 +1
Löhne|via
Mindena3:41 +1
v3:42 +1
Hannovera4:17 +1
v4:37 +1
Lehrte|via
Braunschweiga5:29 +1
v5:37 +1
Königslutter|via
Helmstedt|via
Eilsleben|via
Magdeburga6:46 +1
v7:10 +1trein D157-2
Schönebecka7:25 +1
v7:26 +1
Köthena7:56 +1
v7:57 +1
Hallea8:28 +1
v8:30 +1
Leipziga9:06 +1
v9:32 +1trein D5
Wurzenv9:58 +1
Oschatzv10:21 +1
Riesaa10:32 +1
v10:33 +1
Priestewitz|via
Dresden-Neustadt|via
Dresdena11:20 +1
ABd - Verkehrsamt München - Vlissingen (19:00) → Nürnberg (11:27 +1)
Vlissingenv19:00trein D86
Middelburg|via
Goes|via
Kruiningen-Yerseke|via
Bergen op Zoom|via
Roosendaal|via
Breda|via
Gilze-Rijen|via
Tilburg|via
Oisterwijk|via
Boxtelv21:01
Liempde|via
Schijndel|via
Eerde|via
Veghel|via
Uden|via
Zeeland|via
Mill|via
Haps|via
Kruispunt Beugen|via
Oeffelt|via
Gennepa21:45
v21:48
Hassum|via
Asperden|via
Gocha22:42
v23:02
Uedem|via
Uedemerfeld|via
Uedemerbruch|via
Labbeck|via
Xanten|via
Birten|via
Menzelen-Ginderich|via
Büderich|via
Wesela23:44
v23:46
Oberhausena0:11 +1
v0:40 +1trein D44
Duisburga0:49 +1
v0:51 +1
Düsseldorfa1:11 +1
v1:14 +1
Kölna1:50 +1
v1:58 +1
Bonna2:35 +1
v2:36 +1
Koblenza3:30 +1
v3:36 +1
Niederlahnstein|via
Rüdesheim|via
Wiesbadena5:08 +1
v5:21 +1
Mainz-Kastela5:30 +1
v5:31 +1
Frankfurt a.M. Höchsta5:53 +1
Frankfurt a.M.a6:07 +1
v6:17 +1
Frankfurt a.M. Südv6:25 +1
Offenbachv6:34 +1
Hanau Osta6:48 +1
v6:49 +1
Kahlv6:59 +1
Aschaffenburga7:15 +1
v7:22 +1
Laufachv7:36 +1
Lohr am Maina8:05 +1
v8:06 +1
Gemündena8:18 +1
v8:19 +1
Würzburga8:49 +1
v9:17 +1
Kitzingena9:48 +1
v9:49 +1
Markt Bibartv10:21 +1
Neustadta10:37 +1
v10:38 +1
Fürtha11:15 +1
v11:16 +1
Nürnberga11:27 +1
S - CIWL - Vlissingen (19:00) → Nürnberg (11:27 +1)
Vlissingenv19:00trein D86
Middelburg|via
Goes|via
Kruiningen-Yerseke|via
Bergen op Zoom|via
Roosendaal|via
Breda|via
Gilze-Rijen|via
Tilburg|via
Oisterwijk|via
Boxtelv21:01
Liempde|via
Schijndel|via
Eerde|via
Veghel|via
Uden|via
Zeeland|via
Mill|via
Haps|via
Kruispunt Beugen|via
Oeffelt|via
Gennepa21:45
v21:48
Hassum|via
Asperden|via
Gocha22:42
v23:02
Uedem|via
Uedemerfeld|via
Uedemerbruch|via
Labbeck|via
Xanten|via
Birten|via
Menzelen-Ginderich|via
Büderich|via
Wesela23:44
v23:46
Oberhausena0:11 +1
v0:40 +1trein D44
Duisburga0:49 +1
v0:51 +1
Düsseldorfa1:11 +1
v1:14 +1
Kölna1:50 +1
v1:58 +1
Bonna2:35 +1
v2:36 +1
Koblenza3:30 +1
v3:36 +1
Niederlahnstein|via
Rüdesheim|via
Wiesbadena5:08 +1
v5:21 +1
Mainz-Kastela5:30 +1
v5:31 +1
Frankfurt a.M. Höchsta5:53 +1
Frankfurt a.M.a6:07 +1
v6:17 +1
Frankfurt a.M. Südv6:25 +1
Offenbachv6:34 +1
Hanau Osta6:48 +1
v6:49 +1
Kahlv6:59 +1
Aschaffenburga7:15 +1
v7:22 +1
Laufachv7:36 +1
Lohr am Maina8:05 +1
v8:06 +1
Gemündena8:18 +1
v8:19 +1
Würzburga8:49 +1
v9:17 +1
Kitzingena9:48 +1
v9:49 +1
Markt Bibartv10:21 +1
Neustadta10:37 +1
v10:38 +1
Fürtha11:15 +1
v11:16 +1
Nürnberga11:27 +1
Vlissingenv19:00D86
Middelburg|via
Goes|via
Kruiningen-Yerseke|via
Bergen op Zoom|via
Roosendaal|via
Breda|via
Gilze-Rijen|via
Tilburg|via
Oisterwijk|via
Boxtelv21:01
Liempde|via
Schijndel|via
Eerde|via
Veghel|via
Uden|via
Zeeland|via
Mill|via
Haps|via
Kruispunt Beugen|via
Oeffelt|via
Gennepa21:45
v21:48
Hassum|via
Asperden|via
Gocha22:42
v23:02
Uedem|via
Uedemerfeld|via
Uedemerbruch|via
Labbeck|via
Xanten|via
Birten|via
Menzelen-Ginderich|via
Büderich|via
Wesela23:44
v23:46
Oberhausena0:11 +1
v0:40 +1D44
Duisburga0:49 +1
v0:51 +1
Düsseldorfa1:11 +1
v1:14 +1
Kölna1:50 +1
v1:58 +1
Bonna2:35 +1
v2:36 +1
Koblenza3:30 +1
v3:36 +1
Niederlahnstein|via
Rüdesheim|via
Wiesbadena5:08 +1
v5:21 +1
Mainz-Kastela5:30 +1
v5:31 +1
Frankfurt a.M. Höchsta5:53 +1
Frankfurt a.M.a6:07 +1
v6:17 +1
Frankfurt a.M. Südv6:25 +1
Offenbachv6:34 +1
Hanau Osta6:48 +1
v6:49 +1
Kahlv6:59 +1
Aschaffenburga7:15 +1
v7:22 +1
Laufachv7:36 +1
Lohr am Maina8:05 +1
v8:06 +1
Gemündena8:18 +1
v8:19 +1
Würzburga8:49 +1
v9:17 +1
Kitzingena9:48 +1
v9:49 +1
Markt Bibartv10:21 +1
Neustadta10:37 +1
v10:38 +1
Fürtha11:15 +1
v11:16 +1
Nürnberga11:27 +1
v0:22 +1
Mülheim an der Ruhra0:30 +1
v0:34 +1
Essena0:45 +1
v1:07 +1D9
Bochum Süda1:21 +1
v1:23 +1
Langendreer|via
Dortmunda1:42 +1
v1:47 +1
Hamma2:13 +1
v2:15 +1
Bielefelda3:05 +1
v3:07 +1
Löhne|via
Mindena3:41 +1
v3:42 +1
Hannovera4:17 +1
v4:37 +1
Lehrte|via
Braunschweiga5:29 +1
v5:37 +1
Königslutter|via
Helmstedt|via
Eilsleben|via
Magdeburga6:46 +1
v7:10 +1D157-2
Schönebecka7:25 +1
v7:26 +1
Köthena7:56 +1
v7:57 +1
Hallea8:28 +1
v8:30 +1
Leipziga9:06 +1
v9:32 +1D5
Wurzenv9:58 +1
Oschatzv10:21 +1
Riesaa10:32 +1
v10:33 +1
Priestewitz|via
Dresden-Neustadt|via
Dresdena11:20 +1
v11:30 +1D62
Pirnaa11:47 +1
v11:48 +1
Schandaua12:09 +1
v12:10 +1
Děčín východa12:39 +1
v12:59 +1o4
Velké Březno|via
Ústí nad Labem-Střekova13:25 +1
v13:27 +1
Litoměřice městov13:50 +1
Mělníkv14:26 +1
Vsetat-Privora14:36 +1
v14:39 +1
Lysá nad Labema15:00 +1
v15:01 +1
Nymburka15:15 +1
v15:16 +1
Velký Oseka15:30 +1
v15:35 +1
Kolína15:44 +1
v15:45 +1
Kutná Hora-Sedlecv15:58 +1
Čáslavv16:10 +1
Golčův Jeníkov městov16:27 +1
Světlá nad Sázavou|via
Havlíčkův Broda17:16 +1
v17:26 +1
Jihlava městoa17:53 +1
v17:55 +1
Okříškyv18:28 +1
Moravské Budějovicea19:04 +1
v19:05 +1
Šumná|via
Znojmoa19:47 +1
v19:52 +1
Hollabrunn|via
Wiena21:36 +1
D129 Vlissingen (19:10) → Altona Hbf. (6:50 +1) / Berlin Ost (8:12 +1)
L - SS - Vlissingen (19:10) → Wesel (0:00 +1)
(eindbestemming Oberhausen, maar met welke trein vanaf Wesel is ons onbekend
Loopen alleen bij vervoer der Amerikaansche mail.)
Vlissingenv19:10trein D129
Middelburg|via
Goes|via
Kruiningen-Yerseke|via
Bergen op Zoom|via
Roosendaal|via
Breda|via
Gilze-Rijen|via
Tilburg|via
Oisterwijk|via
Boxtelv21:12
Liempde|via
Schijndel|via
Eerde|via
Veghel|via
Uden|via
Zeeland|via
Mill|via
Haps|via
Kruispunt Beugen|via
Oeffelt|via
Gennepa21:58
v22:01
Hassum|via
Asperden|via
Gocha22:55
v23:17
Uedem|via
Uedemerfeld|via
Uedemerbruch|via
Labbeck|via
Xanten|via
Birten|via
Menzelen-Ginderich|via
Büderich|via
Wesela0:00 +1
L - SS - Vlissingen (19:10) → Altona Hbf. (6:50 +1)
(Loopen alleen bij vervoer der Amerikaansche mail.)
Vlissingenv19:10trein D129
Middelburg|via
Goes|via
Kruiningen-Yerseke|via
Bergen op Zoom|via
Roosendaal|via
Breda|via
Gilze-Rijen|via
Tilburg|via
Oisterwijk|via
Boxtelv21:12
Liempde|via
Schijndel|via
Eerde|via
Veghel|via
Uden|via
Zeeland|via
Mill|via
Haps|via
Kruispunt Beugen|via
Oeffelt|via
Gennepa21:58
v22:01
Hassum|via
Asperden|via
Gocha22:55
v23:17
Uedem|via
Uedemerfeld|via
Uedemerbruch|via
Labbeck|via
Xanten|via
Birten|via
Menzelen-Ginderich|via
Büderich|via
Wesela0:00 +1
v0:09 +1
Hervest-Dorsten|via
Haltern|via
Münstera1:20 +1
v1:21 +1
Lengerich|via
Osnabrücka2:01 +1
v2:25 +1trein D155
Diepholz|via
Bremena4:19 +1
v4:26 +1
Rotenburg|via
Harburga6:11 +1
Hamburg Hbf.a6:28 +1
Hamburg Dammtora6:40 +1
Hamburg Sternschanze|via
Altona Holstenstraße|via
Altona Hbf.a6:50 +1
L - SS - Vlissingen (19:10) → Berlin Ost (8:12 +1)
(Loopen alleen bij vervoer der Amerikaansche mail.)
Vlissingenv19:10trein D129
Middelburg|via
Goes|via
Kruiningen-Yerseke|via
Bergen op Zoom|via
Roosendaal|via
Breda|via
Gilze-Rijen|via
Tilburg|via
Oisterwijk|via
Boxtelv21:12
Liempde|via
Schijndel|via
Eerde|via
Veghel|via
Uden|via
Zeeland|via
Mill|via
Haps|via
Kruispunt Beugen|via
Oeffelt|via
Gennepa21:58
v22:01
Hassum|via
Asperden|via
Gocha22:55
v23:17
Uedem|via
Uedemerfeld|via
Uedemerbruch|via
Labbeck|via
Xanten|via
Birten|via
Menzelen-Ginderich|via
Büderich|via
Wesela0:00 +1
v0:09 +1
Hervest-Dorsten|via
Haltern|via
Münstera1:20 +1
v1:21 +1
Lengerich|via
Osnabrücka2:01 +1
v2:23 +1
Löhne|via
Mindena3:23 +1
v3:25 +1
Hannovera4:17 +1
v4:22 +1
Lehrte|via
Stendal|via
Berlin Zoologischer Gartena7:45 +1
Berlin Friedrichstraßea7:57 +1
Berlin Alexanderplatza8:06 +1
Berlin Osta8:12 +1
Lv - SS of Duitsche post - Vlissingen (19:10) → Berlin Ost (8:12 +1)
(De Duitsche Post (met zijgang) moet achter den D loopen.)
Vlissingenv19:10trein D129
Middelburg|via
Goes|via
Kruiningen-Yerseke|via
Bergen op Zoom|via
Roosendaal|via
Breda|via
Gilze-Rijen|via
Tilburg|via
Oisterwijk|via
Boxtelv21:12
Liempde|via
Schijndel|via
Eerde|via
Veghel|via
Uden|via
Zeeland|via
Mill|via
Haps|via
Kruispunt Beugen|via
Oeffelt|via
Gennepa21:58
v22:01
Hassum|via
Asperden|via
Gocha22:55
v23:17
Uedem|via
Uedemerfeld|via
Uedemerbruch|via
Labbeck|via
Xanten|via
Birten|via
Menzelen-Ginderich|via
Büderich|via
Wesela0:00 +1
v0:09 +1
Hervest-Dorsten|via
Haltern|via
Münstera1:20 +1
v1:21 +1
Lengerich|via
Osnabrücka2:01 +1
v2:23 +1
Löhne|via
Mindena3:23 +1
v3:25 +1
Hannovera4:17 +1
v4:22 +1
Lehrte|via
Stendal|via
Berlin Zoologischer Gartena7:45 +1
Berlin Friedrichstraßea7:57 +1
Berlin Alexanderplatza8:06 +1
Berlin Osta8:12 +1
D - NBDS - Vlissingen (19:10) → Berlin Ost (8:12 +1)
Vlissingenv19:10trein D129
Middelburg|via
Goes|via
Kruiningen-Yerseke|via
Bergen op Zoom|via
Roosendaal|via
Breda|via
Gilze-Rijen|via
Tilburg|via
Oisterwijk|via
Boxtelv21:12
Liempde|via
Schijndel|via
Eerde|via
Veghel|via
Uden|via
Zeeland|via
Mill|via
Haps|via
Kruispunt Beugen|via
Oeffelt|via
Gennepa21:58
v22:01
Hassum|via
Asperden|via
Gocha22:55
v23:17
Uedem|via
Uedemerfeld|via
Uedemerbruch|via
Labbeck|via
Xanten|via
Birten|via
Menzelen-Ginderich|via
Büderich|via
Wesela0:00 +1
v0:09 +1
Hervest-Dorsten|via
Haltern|via
Münstera1:20 +1
v1:21 +1
Lengerich|via
Osnabrücka2:01 +1
v2:23 +1
Löhne|via
Mindena3:23 +1
v3:25 +1
Hannovera4:17 +1
v4:22 +1
Lehrte|via
Stendal|via
Berlin Zoologischer Gartena7:45 +1
Berlin Friedrichstraßea7:57 +1
Berlin Alexanderplatza8:06 +1
Berlin Osta8:12 +1
S - CIWL - Vlissingen (19:10) → Berlin Ost (8:12 +1)
Vlissingenv19:10trein D129
Middelburg|via
Goes|via
Kruiningen-Yerseke|via
Bergen op Zoom|via
Roosendaal|via
Breda|via
Gilze-Rijen|via
Tilburg|via
Oisterwijk|via
Boxtelv21:12
Liempde|via
Schijndel|via
Eerde|via
Veghel|via
Uden|via
Zeeland|via
Mill|via
Haps|via
Kruispunt Beugen|via
Oeffelt|via
Gennepa21:58
v22:01
Hassum|via
Asperden|via
Gocha22:55
v23:17
Uedem|via
Uedemerfeld|via
Uedemerbruch|via
Labbeck|via
Xanten|via
Birten|via
Menzelen-Ginderich|via
Büderich|via
Wesela0:00 +1
v0:09 +1
Hervest-Dorsten|via
Haltern|via
Münstera1:20 +1
v1:21 +1
Lengerich|via
Osnabrücka2:01 +1
v2:23 +1
Löhne|via
Mindena3:23 +1
v3:25 +1
Hannovera4:17 +1
v4:22 +1
Lehrte|via
Stendal|via
Berlin Zoologischer Gartena7:45 +1
Berlin Friedrichstraßea7:57 +1
Berlin Alexanderplatza8:06 +1
Berlin Osta8:12 +1
ABd - SS - Vlissingen (19:10) → Berlin Ost (8:12 +1)
Vlissingenv19:10trein D129
Middelburg|via
Goes|via
Kruiningen-Yerseke|via
Bergen op Zoom|via
Roosendaal|via
Breda|via
Gilze-Rijen|via
Tilburg|via
Oisterwijk|via
Boxtelv21:12
Liempde|via
Schijndel|via
Eerde|via
Veghel|via
Uden|via
Zeeland|via
Mill|via
Haps|via
Kruispunt Beugen|via
Oeffelt|via
Gennepa21:58
v22:01
Hassum|via
Asperden|via
Gocha22:55
v23:17
Uedem|via
Uedemerfeld|via
Uedemerbruch|via
Labbeck|via
Xanten|via
Birten|via
Menzelen-Ginderich|via
Büderich|via
Wesela0:00 +1
v0:09 +1
Hervest-Dorsten|via
Haltern|via
Münstera1:20 +1
v1:21 +1
Lengerich|via
Osnabrücka2:01 +1
v2:23 +1
Löhne|via
Mindena3:23 +1
v3:25 +1
Hannovera4:17 +1
v4:22 +1
Lehrte|via
Stendal|via
Berlin Zoologischer Gartena7:45 +1
Berlin Friedrichstraßea7:57 +1
Berlin Alexanderplatza8:06 +1
Berlin Osta8:12 +1
ABd - SS - Vlissingen (19:10) → Berlin Ost (8:12 +1)
Vlissingenv19:10trein D129
Middelburg|via
Goes|via
Kruiningen-Yerseke|via
Bergen op Zoom|via
Roosendaal|via
Breda|via
Gilze-Rijen|via
Tilburg|via
Oisterwijk|via
Boxtelv21:12
Liempde|via
Schijndel|via
Eerde|via
Veghel|via
Uden|via
Zeeland|via
Mill|via
Haps|via
Kruispunt Beugen|via
Oeffelt|via
Gennepa21:58
v22:01
Hassum|via
Asperden|via
Gocha22:55
v23:17
Uedem|via
Uedemerfeld|via
Uedemerbruch|via
Labbeck|via
Xanten|via
Birten|via
Menzelen-Ginderich|via
Büderich|via
Wesela0:00 +1
v0:09 +1
Hervest-Dorsten|via
Haltern|via
Münstera1:20 +1
v1:21 +1
Lengerich|via
Osnabrücka2:01 +1
v2:23 +1
Löhne|via
Mindena3:23 +1
v3:25 +1
Hannovera4:17 +1
v4:22 +1
Lehrte|via
Stendal|via
Berlin Zoologischer Gartena7:45 +1
Berlin Friedrichstraßea7:57 +1
Berlin Alexanderplatza8:06 +1
Berlin Osta8:12 +1
ABDd - KED Altona of SS - Vlissingen (19:10) → Altona Hbf. (6:50 +1)
Vlissingenv19:10trein D129
Middelburg|via
Goes|via
Kruiningen-Yerseke|via
Bergen op Zoom|via
Roosendaal|via
Breda|via
Gilze-Rijen|via
Tilburg|via
Oisterwijk|via
Boxtelv21:12
Liempde|via
Schijndel|via
Eerde|via
Veghel|via
Uden|via
Zeeland|via
Mill|via
Haps|via
Kruispunt Beugen|via
Oeffelt|via
Gennepa21:58
v22:01
Hassum|via
Asperden|via
Gocha22:55
v23:17
Uedem|via
Uedemerfeld|via
Uedemerbruch|via
Labbeck|via
Xanten|via
Birten|via
Menzelen-Ginderich|via
Büderich|via
Wesela0:00 +1
v0:09 +1
Hervest-Dorsten|via
Haltern|via
Münstera1:20 +1
v1:21 +1
Lengerich|via
Osnabrücka2:01 +1
v2:25 +1trein D155
Diepholz|via
Bremena4:19 +1
v4:26 +1
Rotenburg|via
Harburga6:11 +1
Hamburg Hbf.a6:28 +1
Hamburg Dammtora6:40 +1
Hamburg Sternschanze|via
Altona Holstenstraße|via
Altona Hbf.a6:50 +1
S - CIWL - Vlissingen (19:10) → Altona Hbf. (6:50 +1)
Vlissingenv19:10trein D129
Middelburg|via
Goes|via
Kruiningen-Yerseke|via
Bergen op Zoom|via
Roosendaal|via
Breda|via
Gilze-Rijen|via
Tilburg|via
Oisterwijk|via
Boxtelv21:12
Liempde|via
Schijndel|via
Eerde|via
Veghel|via
Uden|via
Zeeland|via
Mill|via
Haps|via
Kruispunt Beugen|via
Oeffelt|via
Gennepa21:58
v22:01
Hassum|via
Asperden|via
Gocha22:55
v23:17
Uedem|via
Uedemerfeld|via
Uedemerbruch|via
Labbeck|via
Xanten|via
Birten|via
Menzelen-Ginderich|via
Büderich|via
Wesela0:00 +1
v0:09 +1
Hervest-Dorsten|via
Haltern|via
Münstera1:20 +1
v1:21 +1
Lengerich|via
Osnabrücka2:01 +1
v2:25 +1trein D155
Diepholz|via
Bremena4:19 +1
v4:26 +1
Rotenburg|via
Harburga6:11 +1
Hamburg Hbf.a6:28 +1
Hamburg Dammtora6:40 +1
Hamburg Sternschanze|via
Altona Holstenstraße|via
Altona Hbf.a6:50 +1
R - CIWL - Vlissingen (19:10) → Wesel (0:00 +1)
Vlissingenv19:10trein D129
Middelburg|via
Goes|via
Kruiningen-Yerseke|via
Bergen op Zoom|via
Roosendaal|via
Breda|via
Gilze-Rijen|via
Tilburg|via
Oisterwijk|via
Boxtelv21:12
Liempde|via
Schijndel|via
Eerde|via
Veghel|via
Uden|via
Zeeland|via
Mill|via
Haps|via
Kruispunt Beugen|via
Oeffelt|via
Gennepa21:58
v22:01
Hassum|via
Asperden|via
Gocha22:55
v23:17
Uedem|via
Uedemerfeld|via
Uedemerbruch|via
Labbeck|via
Xanten|via
Birten|via
Menzelen-Ginderich|via
Büderich|via
Wesela0:00 +1
Vlissingenv19:10D129
Middelburg|via
Goes|via
Kruiningen-Yerseke|via
Bergen op Zoom|via
Roosendaal|via
Breda|via
Gilze-Rijen|via
Tilburg|via
Oisterwijk|via
Boxtelv21:12
Liempde|via
Schijndel|via
Eerde|via
Veghel|via
Uden|via
Zeeland|via
Mill|via
Haps|via
Kruispunt Beugen|via
Oeffelt|via
Gennepa21:58
v22:01
Hassum|via
Asperden|via
Gocha22:55
v23:17
Uedem|via
Uedemerfeld|via
Uedemerbruch|via
Labbeck|via
Xanten|via
Birten|via
Menzelen-Ginderich|via
Büderich|via
Wesela0:00 +1
v0:09 +1
Hervest-Dorsten|via
Haltern|via
Münstera1:20 +1
v1:21 +1
Lengerich|via
Osnabrücka2:01 +1
v2:25 +1D155
Diepholz|via
Bremena4:19 +1
v4:26 +1
Rotenburg|via
Harburga6:11 +1
Hamburg Hbf.a6:28 +1
Hamburg Dammtora6:40 +1
Hamburg Sternschanze|via
Altona Holstenstraße|via
Altona Hbf.a6:50 +1
v2:23 +1
Löhne|via
Mindena3:23 +1
v3:25 +1
Hannovera4:17 +1
v4:22 +1
Lehrte|via
Stendal|via
Berlin Zoologischer Gartena7:45 +1
Berlin Friedrichstraßea7:57 +1
Berlin Alexanderplatza8:06 +1
Berlin Osta8:12 +1

Klik op een rijtuig om zijn route te zien; klik op een locomotief om de routes van alle rijtuigen in die trein te zien. Alle treinen stopten in Boxtel om van locomotief te wisselen. Douane werd in de trein afgehandeld. Alleen rijtuigen die over het Duits lijntje reden zijn opgenomen.

Gebruikte bronnen: Duits spoorboekje(8), treinsamenstellingen station Boxtel(9) en een internetforum (inspiratie rijtuigiconen)(10).

under construction: sommige treinen stopten te Roosendaal of Breda; aankomsttijd in Boxtel vanuit Vlissingen is nog niet bekend.

Rechtstreekse bestemmingen (zomer 1914)

toon alles/scroll
Altona Hbf.
Altona Holstenstraße
Ansbach
Antwerpen
Appenweier
Aschaffenburg
Asperden
Aulendorf
Bad Gastein
Bad Hofgastein
Baden-Oos
Barmen
Barmen-Rittershausen
Basel Badischer Bhf.
Bergen op Zoom
Berlin Alexanderplatz
Berlin Friedrichstraße
Berlin Ost
Berlin Zoologischer Garten
Biberach
Bielefeld
Bietigheim-Bissingen
Bingen Hbf.
Bingen Stadt
Birten
Bischofshofen
Bitterfeld
Bled
Bochum Süd
Bohinjska Bistrica
Bonn
Boxtel
Braunschweig
Breda
Bremen
Bretten
Bruchsal
Brussel-Noord
Böckstein
Büderich
Cannstatt
Denzlingen
Dessau
Diepholz
Dorfen
Dortmund
Dresden
Dresden-Neustadt
Duisburg
Düsseldorf
Děčín východ
Eerde
Eilsleben
Elberfeld
Emmendingen
Erkrath
Essen
Esslingen
Faak
Frankfurt a.M.
Frankfurt a.M. Höchst
Frankfurt a.M. Ost
Frankfurt a.M. Süd
Freiburg
Freilassing
Friedrichshafen Hafen
Friedrichshafen Stadt
Fürth
Geislingen
Gemünden
Gennep
Gilze-Rijen
Goch
Goes
Golčův Jeníkov město
Graben-Neudorf
Göppingen
Hagen
Halle
Haltern
Hamburg Dammtor
Hamburg Hbf.
Hamburg Sternschanze
Hamm
Hanau Ost
Hannover
Haps
Harburg
Hassum
Havlíčkův Brod
Heidelberg
Helmstedt
Hervest-Dorsten
Hollabrunn
Jesenice
Jihlava město
Kahl
Karlsruhe
Kitzingen
Koblenz
Kolín
Krefeld
Kruiningen-Yerseke
Kruispunt Beugen
Kutná Hora-Sedlec
Köln
Königslutter
Köthen
Labbeck
Lahr-Dingling
Langendreer
Laufach
Laufen
Laupheim West
Lehrte
Leipzig
Lengerich
Liempde
Litoměřice město
Lohr am Main
Ludwigsburg
Lysá nad Labem
Magdeburg
Magdeburg-Neustadt
Mainz
Mainz-Kastel
Mallnitz
Mannheim
Markt Bibart
Menzelen-Ginderich
Middelburg
Mill
Minden
Moravské Budějovice
Mühlacker
Mühldorf
Mülheim an der Ruhr
Müllheim
München
München Ost
Münster
Mělník
Neuss
Neustadt
Nova Gorica
Nymburk
Nürnberg
Oberhausen
Oeffelt
Offenbach
Offenburg
Oisterwijk
Okříšky
Opicina
Oschatz
Osnabrück
Pirna
Plochingen
Priestewitz
Ravensburg
Riesa
Roosendaal
Rosenbach
Rotenburg
Roßlau
Rüdesheim
Salzburg
Schandau
Schijndel
Schwarzach-St. Veit
Schwetzingen
Schönebeck
Spittal
St. Lucija-Tolmin
Stanjel-Kobdij
Stendal
Stuttgart
Světlá nad Sázavou
Tilburg
Trieste
Uden
Uedem
Uedemerbruch
Uedemerfeld
Ulm
Veghel
Velké Březno
Velký Osek
Villach
Vlissingen
Vohwinkel
Vsetat-Privor
Wesel
Wien
Wiesbaden
Witten
Wurzen
Würzburg
Xanten
Zeeland
Zerbst
Znojmo
Ústí nad Labem-Střekov
Čáslav
Šumná

Hoogheden

toon alles/scroll
6 juli 1881Pruisische kroonprins met gezinBoxtel - Wesel(1, p201)
6 april 1883Connachtse prins(1, p201)
oktober 1883Welshe prins(1, p201)
29 maart 1884Pruisische kroonprins en Vorstin van Waldeck-Pyrmont(1, p201)
2 april 1884Pruisische kroonprinsWesel - Boxtel(1, p202)
9 april 1884Wiedese prins(1, p202)
22 juli 1884Pruisische kroonprins met gezinWesel - Boxtel(1, p202)
3 augustus 1884Noorweegse/Zweedse prinses(1, p202)
20 juni 1885Connachtse hertog en hertoginWesel - Boxtel(1, p202)
6 februari 1886Sleeswijk-Holsteinse prins en prinsesWesel - Boxtel(1, p202)
1887Duitse keizer(1, p202)
10 juli 1887Pruisische keizer Frederik en prins Hendrik(1, p202)
1888Duitse keizer(1, p202)
29 maart 1888Engelse koningin VictoriaWesel - Boxtel(1, p202)
4 juli 1888Duitse keizerin weduweWesel - Boxtel(1, p202)
16 juli 1888Duitse keizerin weduweBoxtel - Wesel(1, p202)
1 december 1889Duitse keizer en keizerinBoxtel - Wesel(1, p202)
28 juni 1893Russische kroonprinsWesel - Boxtel(1, p202)
11 juli 1893Russische tsarewitsj(1, p202)
9 november 1895Portugese koning Don CarlosWesel - Boxtel(1, p202)
3 juli 1897Pruisische Augusta VictoriaBoxtel - Wesel(1, p202)
10 juli 1897Pruisische keizer Frederik(1, p202)
29 november 1899Duitse keizer Wilhelm IIBoxtel - Wesel(1, p202)
1 december 1899Duitse keizer en keizerinBoxtel - Wesel(1, p202)
18 april 1900Zweedse koningin SofieWesel - Boxtel(2, p167)
2 augustus 1900Engelse kroonprinsBoxtel - Wesel(2, p167)
7 augustus 1900Engelse kroonprinsWesel - Boxtel(2, p167)
21 januari 1901Duitse keizer Wilhelm II (grootmoeder Victoria stervend)Wesel - Boxtel(2, p167)
24 januari 1901Duitse kroonprins Frederik WilhelmWesel - Boxtel(1, p202)
31 januari 1901Russische troonopvolgerWesel - Boxtel(2, p167)
6 februari 1901Duitse keizer Wilhelm IIBoxtel - Wesel(2, p167)
6 februari 1901Duitse kroonprins Frederik WilhelmBoxtel - Wesel(1, p202)
5 juli 1901Marokkaans gezantschapBoxtel - Wesel(2, p167)
10 augustus 1901Engelse koningin en Griekse prinsBoxtel - Wesel(2, p167)
18 augustus 1901Duitse kroonprins Frederik WilhelmWesel - Boxtel(1, p202)
2 september 1901Duitse kroonprins Frederik WilhelmBoxtel - Wesel(1, p202)
17 april 1902Welshe prinsWesel - Boxtel(1, p202)
21 juni 1902Duitse keizer(1, p202)
5 augustus 1902Coburgse hertog voor kroningsfeestenWesel - Boxtel(1, p202)
6 augustus 1902Griekse kroonprins(1, p202)
7 augustus 1902Hessense groothertog en kroonprins Hendrik(1, p202)
12 augustus 1902Engelse koning Edward VIIBoxtel - Wesel(1, p202)
14 augustus 1902Griekse kroonprins(1, p202)
22 augustus 1902Deense kroonprinsBoxtel - Wesel(1, p202)
9 september 1902Engelse koning Edward VIIWesel - Boxtel(1, p202)
12 augustus 1903Engelse koning Edward VIIBoxtel - Wesel(1, p202)
29 maart 1904Engelse koning en koningin(1, p202)
2 mei 1904Pruisische koningBoxtel - Wesel(1, p202)
7 juli 1905Zweedse prins Gustaaf AdolfBoxtel - Wesel(1, p202)
4 augustus 1905Welshe prinsBoxtel - Wesel(1, p202)
14 augustus 1905Engelse koning Edward VIIBoxtel - Wesel(1, p202)
15 augustus 1905Griekse kroonprins en -prinses(1, p202)
8 september 1905Engelse koningWesel - Boxtel(1, p202)
7 juni 1907Deense koning en koninginWesel - Boxtel(1, p202)
14 augustus 1907Engelse koning Edward VIIWesel - Boxtel(1, p202)
25 oktober 1907Engelse koningin AlexandraBoxtel - Wesel(1, p202)
9 november 1907Duitse keizer en keizerinWesel - Boxtel(1, p202)
18 mei 1909Duitse keizer en keizerinWesel - Boxtel(1, p203)
24 mei 1909Duitse keizer en keizerinBoxtel - Wesel(1, p203)
4 maart 1910Pruisische prins HendrikBoxtel - Wesel(1, p203)
15 mei 1910Amerikaanse ex-president RooseveltBoxtel - Wesel(1, p203)
14 mei 1911Duitse keizerWesel - Boxtel(1, p203)
15 april 1913Pruisische prins HendrikBoxtel - Wesel(1, p203)
21 mei 1913Engelse koning en koninginBoxtel - Wesel(1, p203)
27 mei 1913Engelse koning en koninginWesel - Boxtel(1, p203)
10 mei 1914Pruisische prins HendrikBoxtel - Wesel(1, p203)
24 juli 1914Pruisische prins HendrikWesel - Boxtel(1, p203)
28 juli 1914Pruisische prins HendrikBoxtel - Wesel(1, p203)
30 juli 1914Pruisische prins JoachimBoxtel - Wesel(1, p203)
8 augustus 1914Griekse koningin SophiaBoxtel - Wesel(1, p203)

Kroniek

15 mei 1881
Mailtreinen Vlissingen - Hamburg/Berlijn over het Duits lijntje(3, p38)
Station Boxtel - Station Wesel
1 april 1883
Locomotieven NBDS rijden door tot aan Oberhausen om de mailtreinen tijd te besparen(4, p87)
Station Wesel
20 mei 1884
Opening station Labbeck als kruisingsstation voor mailtreinen(5, p48)
Station Labbeck / wachtpost 75
20 mei 1884
Opening station Birten als kruisingsstation voor mailtreinen(6)
Station Birten
25 maart 1885
Tweede mailtreinpaar Vlissingen - Berlijn ingesteld: nachttreinen(4, p88)
Station Boxtel - Station Wesel
1 juni 1888
Mailtreinen Vlissingen - Berlijn verdwijnen van het Duits lijntje(3, p40)
Station Boxtel - Station Wesel
1 december 1892
Mailtreinen Vlissingen - Berlijn terug op het Duits lijntje; NBDS-locomotieven rijden tot Haltern/Oberhausen(3, p41)
Station Boxtel - Station Wesel
14 november 1893
Ongeval: 8 koeien overreden door mailtrein en gedood; 'slechts 13 minuten vertraging'(7, p107)
Station Birten - Station Büderich / Blokpost Gest
1 juni 1897
Mailtreinen Vlissingen - Zuid-Duitsland over het Duits lijntje(7, p69)
Station Boxtel - Station Wesel
1903
Koopliedentrein Antwerpen - Hamburg ingesteld; met restauratiewagon(3, p48)
Station Boxtel - Station Wesel
1904
Slaapwagons CIWL toegevoegd aan mailtreinen Vlissingen - Hamburg(2, p165)
Station Boxtel - Station Wesel
1905
Restauratiewagon in koopliedentrein Antwerpen - Hamburg opgeheven(3, p48)
Station Boxtel - Station Wesel
1905
Slaapwagons CIWL toegevoegd aan mailtreinen Vlissingen - Berlijn(2, p165)
Station Boxtel - Station Wesel
1907
Slaapwagons CIWL toegevoegd aan mailtreinen Vlissingen - München(2, p165)
Station Boxtel - Station Wesel
1908
Slaapwagons CIWL toegevoegd aan mailtreinen Vlissingen - Dresden(2, p165)
Station Boxtel - Station Wesel
1911
Maildienst Vlissingen - Queenborough verlegd naar Folkestone om de mailtreinen tijd te besparen(4, p128)
Station Boxtel
1 juni 1911
Koopliedentrein Antwerpen - Hamburg stopt voortaan in Schijndel(3, p48)
Station Schijndel
1914
Eerste Wereldoorlog: koopliedentrein Antwerpen - Hamburg opgeheven(3, p49)
Station Boxtel - Station Wesel
28 januari 1914
Ongeval: ontsporing tussen Goch en Wesel; mailtrein uit Berlijn rijdt om en is 1:30 uur vertraagd(3, p52)
Station Goch - Station Wesel
5 augustus 1914
Eerste Wereldoorlog: mailtreinen Vlissingen - Hamburg/Berlijn stilgelegd(3, p47)
Station Boxtel - Station Wesel
1 november 1914
Mailtrein Vlissingen - Goch ingevoerd(3, p47)
Station Boxtel - Station Goch
1 februari 1917
Bootdienst gestaakt ivm duikbotenoorlog; mailtrein Vlissingen - Goch opgeheven(3, p47)
Station Boxtel - Station Goch
25 oktober 1920
Mailtreinen Vlissingen - Berlijn/Frankfurt aM ingevoerd(3, p48)
Station Boxtel - Station Wesel
1922
(zomer) Mailtrein Rotterdam/Amsterdam - Zuid-Duitsland over stuk Duits lijntje wegens drukte douane Kleve(2, p191)
Halte Kruispunt Beugen - Halte Kalbeck
1 juni 1923
Mailtreinen Vlissingen - Hamburg/Berlijn/Leipzig ingesteld(3, p48)
Station Boxtel - Station Wesel
7 oktober 1923
Bezetting Ruhrgebied; mailtreinen verplaatst naar Arnhem - Bentheim(3, p48)
Station Boxtel - Station Wesel

Bronvermelding

1Wiel van Dinther: Noord-Brabantsch-Duitsche-Spoorweg-Maatschappij en Gennep. ISBN 9789070336707, pagina's 201, 202, 203
2Jürgen Becks, Stefan Ebenfeld: Eisenbahnen am Niederrhein. ISBN 3924380759, pagina's 165, 167, 191
3150 jaar op de rails, NVBS, H.G. Hesselink, pagina's 38, 40, 41, 47, 48, 49, 52
4Hans Schlieper, Vincent Freriks: Die Nordbrabant-Deutsche Eisenbahn: Boxteler Bahn. ISBN 9783937189796, pagina's 84, 87, 88, 116, 128
5Michael Lehmann: Der blaue Brabant. Die Geschichte der Boxteler Bahn. ISBN 3980222942, pagina 48
6nrwbahnarchiv.bplaced.net, -
7Gennep en de Noord-Brabants Duitse Spoorweg mij. - Een brok oude spoorwegromantiek, H.J. Donker, pagina's 69, 107
8www.deutsches-kursbuch.de, -, -
9Treinsamenstellingen 1 mei 1914 station Boxtel, ter inzage bij de NVBS
10forum.beneluxspoor.net, -